Nu kommer der mere vild natur i Solrøds skoler og dagtilbud

10-06-2021
De Konservative og Socialdemokraterne præsenterede i marts et fælles forslag om at integrere et øget fokus på vild natur og biodiversitet i kommunens skoler og dagtilbud, og nu lanceres så projektet ‘Solrøds vildere skoler og institutioner´ med netop det fokus. Alle skoler og dagtilbud har meldt sig til projektet, og det glæder de to partier.

Flere nye brætspil

10-06-2021
Vi har igen købt en masse nye, lækre brætspil til underholdning for dig, dine venner og din familie!

Overraskelsesposer

10-06-2021
Hvis du gerne vil læse en spændende bog, hvorfor så ikke starte spændingen endnu tidligere?

Venstre i Solrøds kandidater til KV21

10-06-2021
VENSTRE HAR PÅ GENERALFORSAMLINGEN DEN 27. MAJ 2021 UDTAGET ET SUPER SEJT TEAM AF KANDIDATER TIL KV21. DERMED ER BYENS HOLD TIL VALGET D. 16. NOVEMBER KLAR!

Groove Parade i Solrød Center

10-06-2021
På lørdag spiller Danmark deres første kamp i EM turneringen.

Konservative ‘signwaver’: Politik behøver slet ikke at være kedeligt

07-06-2021
Fredag morgen fik bilisterne i Solrød Strand på vej på arbejde en frisk morgenhilsen med fra de lokale konservative, der havde været tidligt oppe og på en særlig måde markerede, at der nu kun er seks måneder til kommunalvalget.

Hvor langt vil DU gå for børnene?

07-06-2021
Søndag den 6. juni deltog forældre og andre, herunder lokalpolitikere opstillet til kommunalvalget i Solrød i den landsdækkende aktion: Hvor langt vil du gå for børnene?

Loppemarkeder er blevet trendy blandt kunstnere

07-06-2021
Loppemarkeder er blevet mere populære blandt kunstnere og gængse mennesker, der alle ønsker at gøre et godt fund

Støjgener: Solrød skal med i plan for fremtidens infrastruktur

07-06-2021
Trafik larmer. Det er et kedeligt faktum, men ikke desto mindre er det den realitet, vi befinder os i. I Danmark er vi afhængige af vores veje, vores private såvel som offentlige transportmuligheder. Det giver os muligheden for at pendle på arbejde og muligheden for at besøge familie og venner, selvom de ikke bor tæt på. Det giver løsninger, frihed og forbinder landet. Men trafikken larmer. Det kommer vi ikke udenom.

Fællesspisning og koncert: Kim Larsen for børn

07-06-2021
Kim Larsen er altid et hit. Og Trolle og Valdemar leverer en koncert med stor tjubang, fede historier og overdreven musikalitet, når de graver både kendte og mindre kendte Kim Larsen-numre frem, og tryllebinder publikum med deres store overskud og originalitet.

Familiehygge med mad over bål

07-06-2021
Vi samler hele familien omkring madlavning over bål. Børn elsker bål og det har aldrig været nemmere at skrue op for de gode oplevelser i naturen.

Vi hepper på Danmark

07-06-2021
På lørdag spiller Danmark deres første kamp i EM turneringen.

Konservative: Fra nytår livetransmitteres byrådsmøderne i Solrød

03-06-2021
På byrådsmødet mandag den 31. maj besluttede byrådet, at fra årsskiftet - og dermed den kommende byrådsperiode - vil byrådsmøderne blive livetransmitteret, så interesserede borgere kan følge med hjemmefra.

Kunstudstilling: Fotokunst på et højt niveau og smuk keramik

03-06-2021
De lokalt forankrede fotografer Mads Henriksen og Michael Dyrberg viser med deres udstilling på Solrød Bibliotek og Kulturhus, hvordan man med kameraet i hånden kan indfange vores omgivelser og gengive dem med tanke for en særlig oplevelse.

Venstre i Solrød - ny folketingskandidat

03-06-2021
Efter 40 år i dansk politik meddelte Bertel Haarder i februar, at han ikke havde tænkt sig at genopstille til næste folketingsvalg. Dermed har Venstre i Greve/Solrød-kredsen skulle finde en ny folketingskandidat, og i aftes valgte Venstres medlemmer så enstemmigt Charlotte Bisserup Bechfeldt, som hans efterfølger på et digitalt opstillingsmøde.

Solrød Kommune burde have en strandbørnehave

03-06-2021
Hvis der er noget, der er sundt og godt for børn, så er det, når deres liv og forskellige aktiviteter kan kombineres med natur og udeliv. Det er sundt for både krop og sjæl, og det giver børnene en indgroet respekt for og kærlighed til dyrene og naturen, som de tager med sig videre i livet.

Vind en tur i en luftballon

03-06-2021
Vind en ballontur, eller vind den til din far. Deltag i konkurrencen i pavillonen på Torvet ved Rund Scene fredag d. 4. juni kl. 16.00-20.00. Ballonturen har en værdi af ca. 2000 kr.

Hyggeeftermiddag - KAFFE MED KURT

31-05-2021
Vi skal opleve tv-reporter Kurt Leth fortælle om de spændende og fantastiske mennesker, han har mødt igennem årene med tv-programmerne "Kaffe med Kurt" og "Kurt kom forbi" på TV Syd.

Shuggie Bain: Et episk familieportræt

31-05-2021
Vinderen af Man Booker-prisen 2020 udkommer endelig på dansk - og dét kan du glæde dig til. Du kan sikre din plads i reserveringskøen nu.

Mord på Solrød Gymnasium

31-05-2021
Fredag d. 21. maj var der begået et FIKTIVT mord på Solrød Gymnasium.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online