Granitkunst og marmorstatuer i baghaven

24. september 2010

I naturlige omgivelser i en have i Solrød, fi nder man et mekka indenfor granitkunst, fontæner og marmorstutuer. Med hele 2.500 varenumre, kan Dansk Marmor levere stort set alt hvad hjertet begærer indenfor granit, marmor og gips.

Af Charlotte Ludvigsen

Kunder fra hele landet valfarter gerne til det stille villakvarter i Solrød, hvor fi rmaet Dansk Marmor udstiller deres fantastiske skulpturer i granit og marmor. Her kan kunderne gå rundt og i naturlige omgivelser og se, hvordan de forskellige kunstfi gurer og fontænere kan fungere i en have.

Virksomheden
Andrew og Candie startede virksomheden Dansk Marmor i 2006. Her startede det som ren internetbutik og fungerede utrolig godt - på trods af de store produkter. Men Andrew og Candie kunne mærke på nogle af kunderne, at de gerne ville se produkterne i naturlige omgivelser. At det var svært for vurdere, hvordan en granitstatue ville fungere i kundens have. Så Andrew og Candie besluttede sig for, at skabe en fysisk butik - så kunderne kunne se statuerne i en almindelig have med træer og buske.

Stort udvalg
Udover store statuer og fontæner til haven, så har Dansk Marmor også kunst til indendørs brug. F.eks. buster i gips, relieff er og meget mere.

Gratis forslag
Dansk Marmor kører helt gratis ud til kunderne og giver dem løsningsforslag vedr. opsætning af skulpturer eller lignende. De sørger for, at der bliver målt op - og giver kunderne nogle forskellige løsningsmuligheder. ”Nogle gange må vi sige til kunden, at en skulptur eller lignende ikke lige passer ind i hans have eller hjem. Så fi nder vi måske en anden løsningsmodel til ham - eller kunden fi nder på noget andet. For vi ønsker ikke bare at tjene penge, vi vil have tilfredse kunder og det endelige resultat skal se godt ud, siger Andrew fra Dansk Marmor. Se hele varesortimentet på www.danskmarmor.dkANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online