3 forskellige måder at holde møder påDer kan være mange forskellige grunde til at ville holde et møde. Det kan være arbejdsrelateret, det kan være et borgermøde hvor der bliver drøftet lokale emner og problemstillinger eller måske er det et privat familiemøde hvor man drøfter dagligdagen eller vigtige begivenheder. Uanset hvilket slags møde der skal holdes, er der flere måder og platforme at gøre det på.

Livestreaming
Hvis I vil have god kvalitet og fremragende lyd, så hold jeres næste møde online med live streaming. Her kan deltagerne være med online, men alligevel næsten føle at de er der fysisk.

Livestreaming kan som sagt holdes ved møder, konferencer, webinarer mm., og her bliver der klart prioriteret god kvalitet ved både billede og lyd. Det giver muligheden for at kunne holde møder og etablere gode snakke, uden at skulle tænke på det logistiske ift. transport osv.
Livestreaming tilbydes på flere forskellige platforme på nettet.

Teams, Zoom eller Skype
En anden måde at holde et online møde er på andre online platforme såsom f.eks. Microsoft Teams, Zoom eller Skype. Her kan mødets deltagere også være med online, selvom kvaliteten sommetider kan være en tand dårligere. Det er dog en helt fin måde at holde et møde på, hvor alle kan logge ind med hver deres bruger, og dernæst deltage. Man logger ind og bliver accepteret af den person der afholder mødet, og så kan man ellers begynde på dagsordenen.

Fysisk fremmøde
Til sidst er der den klassiske mødeform: at mødes fysisk. Det er meget individuelt hvad man foretrækker, men hvis man foretrækker at kunne give hinanden hånden når man ankommer, eller at man bare synes, at det er for besværligt med teknologien, ville dette også være en god måde at holde et møde på. Der er også muligheden for at mødes fysisk, men at få dem med online, som evt. er forhindret i at møde op.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online