Giv en blød pakke som årets julegaveLeder du efter julegaver til manden i dit liv? Måske har du engang hørt, at bløde pakker under juletræet er kedelige – men intet kunne være mere forkert. Julegaver med tøj er blandt de mest populære gaver herhjemme og med grund. Det er praktisk og behøver ikke koste en formue. Læs med i denne korte oversigt og få lidt inspiration til årets bløde julegaver.

En varm jakke
Julen er kold og det er resten af vinteren også. Derfor er en varm, blød og smart jakke et oplagt valg til at lægge under juletræet. Det kunne f.eks. være en jakke fra Camel Active, som er kendte for deres varme og stilrene jakker, som ser godt ud på enhver mand.

Et par velsiddende bukser
Et par velsiddende og behagelige bukser er guld værd i enhver mands garderobe. Når bukserne ikke sidder som de skal, er for stramme eller for løse, kan det få hele outfittet til at falde fra hinanden.

Derfor kan få gaver gøre mere for hans stil, end de rigtige par bukser. Det kan være svært at finde den rigtige størrelse på egen hånd. Derfor kan du finde et par bukser i hans garderobe som i forvejen klæder ham og bruge det som en størrelsesguide. Så skal du nok kunne finde det helt perfekte par.

Tøj til sommeren
Det kan godt være at vejret er godt nu, men på et tidspunkt vender det og dagene bliver igen varme og solrige. Derfor er der ingen som siger, at årets bløde pakke absolut skal være varmt tøj - det kan sagtens være sommertøj. Det kan være alt lige fra kortærmede skjorter til shorts og sandaler. På den måde kan han stå knivskarp til sommerferien. Selvom mange butikker sælger mere vintertøj i løbet af december, kan du sagtens finde butikker med masser af smart tøj til sommeren.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online