Få inspiration til aftensmadenTrænger du til noget nemt mad, der kan laves, når ungerne kommer hjem fra fritidsaktiviteter? Ofte ender det måske med at være de dage, hvor det bliver rugbrød eller fastfood til aftensmad. Men hvis du får lidt inspiration til, hvad du ellers kunne finde på, er der mange nemme retter, der smager godt, og som man sagtens kan lave, selvom det måske bliver lidt sent. Samtidig kan det være godt til at få tømt fryseren lidt.

Har I kyllingerester liggende? Så kan I passende bruge det til at lave kyllingekebab i ovnen, som fungerer rigtigt godt i en madpandekage eller et pitabrød. Pitabrød med kyllingekebab kan alle samle, som de vil, så man er helt sikker på, at alle får noget, de godt kan lide. Samtidig er det fuldt af grøntsager, så man sagtens kan blive mæt. Hvis I er lidt i det omvendte dilemma, hvor aftensmaden bliver spist før fritidsaktiviteter, er det desuden rart, at det er mad, der ligger lidt lettere i maven.

Få idéer online
Synes du, at det, der er sværest ved at få lavet mad, er at finde på? Det kan være, I har de samme fem-seks retter, der lidt går på tur og bliver lavet igen og igen. Det er også helt fint og kan sagtens fungere, men det kan nogle gange være skønt at have lidt andre ting i bagkataloget, man kan hive frem, når man trænger til inspiration.

Der er mange forskellige hjemmesider, der hver især giver inspiration til forskellige typer af mad. Kylling er efterhånden noget af det kød, der er mest populært, og det er nærende og fedtfattigt. Samtidig kan kylling tilberedes på mange forskellige måder, så det ikke behøver at blive kedeligt. I kan med fordel købe en stor pakke med enten kyllingebryst eller inderfilet og dele det op i portioner, så der er til aftensmad flere gange.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online