Brug CMMS til at få alt til at forløbe gnidningsfritHar I en virksomhed, hvor der er brug for overvågning af forskellige maskiner og redskaber? I alle typer af virksomheder, og specielt industri og produktionsvirksomheder, er det vigtigt, at I altid er helt opdaterede i forhold til, hvordan det står til med jeres maskiner. Det er noget af det, I kan benytte CMMS til. CMMS står for Computerized Maintenance Management System.

Med denne type af system får I altså automatiseret vedligeholdelsesopgaverne, der blandt andet tæller at informere teknikere, er kan klare vedligeholdelsen. For jer i praksis betyder det effektivisering, da I ikke i samme grad skal være opmærksomme på, hvornår det er tid til at vedligeholde forskellige processer.
Desuden kan der inkorporeres løsninger, hvor der automatisk tildeles opgaver til medarbejdere, der kan sørge for den type vedligehold, der er behov for. Det kan I læse meget mere om her:

Planlægning af jeres opgaver
En ting er, at der måske er en tidsangivelse for, hvor ofte et stykke udstyr skal vedligeholdes. Hvis det er tilfældet, er det relativt nemt at automatisere processen, så der bliver uddelegeret en vedligeholdelsesopgave til en tekniker, når det er ved at være tid til det, eller så der i det mindste sendes en notifikation om det i jeres system. Men det kan også være andre faktorer, der har indflydelse på, hvornår det er på tide at få vedligeholdt dele af maskinen.

Det kan for eksempel være slid, kilometertal eller andet i den dur, der har indflydelse. I har mulighed for at indstille det, så det passer til den enkelte maskine, og så vil jeres CMMS-system kunne fortælle jer, når det er tid til at tage sig af det igen. For mange virksomheder er det vigtigste, at man bliver skarp på effektiviteten og driftssikkerheden, men hvis I vil undgå at have medarbejdere, der manuelt skal tjekke status, er et CMMS-system uundværligt.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online