Mangler I inspiration til en juletur? – Så læs med herVi går snart ind i december måned, hvilket betyder, at julemarkederne rundt omkring i Europa er begyndt. Der findes også mulighed for at tage på juletur i Danmark, men det kan dog være rart at komme lidt og væk, så man kan slå hjerne fra og bare nyde, at man holder fri. En juletur i Europa er derfor en god mulighed. Man kan tage på juletur mange steder i Europa. En mulighed kunne for eksempel være en rejse til warszawa i Polen. I kan eventuelt starte med at søge på rejser til warszawa, for at finde flere billige rejser til Warszawa.

Julemarkeder i Warszawa
En rejse til warszawa i december er en god ide, hvis I er glade, for at tage på julemarkeder. Der findes nemlig flere forskellige markeder, i Polens hovedstad. I kan besøge de tre mest kendte markeder. Der ligger et i Warszawas gamle bydel. Her er der også mulighed for at stå på skøjter. I kan også finde julemarkeder ved Kongeslottet eller ved hovedbanegården. I kan eventuelt få mere information om dette på nettet, hvis I tænker, at juleturen skal gå til Polen.

Andre seværdigheder
Warszawa kan også byde på meget andet, end bare julemarkeder. I kan for eksempel besøge den gamle bydel, der byder på mange smukke gamle bygninger, hvor man også kan finde det gamle bytorv. Her kan man også finde en række restauranter og caféer. Hvis I gerne vil være lidt mere kulturelle, så findes der også et hav af museer, som kan være spændende at besøge. Shopping er også muligt og da priserne er lavere end i Danmark, så kan det være en god ide at svinge forbi et shoppingcenter. Hvis Warszawa kunne være en destination for jer, så hop eventuelt ind og søg på rejser til warszawa, for at se hvilke tilbud, I kan finde.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online