Er du gravid eller har en nyfødt?

Hvis du er gravid, er du nok bekendt med, at tøjet kan stramme forskellige steder – herunder på maven. Hvis du derimod har en nyfødt, ved du, at den lille ny ofte søger tryghed i sin forælders favn


Hvis du er gravid, er du nok bekendt med, at tøjet kan stramme forskellige steder – herunder på maven. Hvis du derimod har en nyfødt, ved du, at den lille ny ofte søger tryghed i sin forælders favn, hvorfor du ofte vil gå rundt med din baby i mange af døgnets timer. Derfor er der naturligvis forskellige værktøjer, som du kan tage i brug. 

Få mere plads
En graviditetsjakke – som også kan bruges som bærejakke – kan medvirke til, at du har mere plads, hvis du er gravid. Tøjet og jakken kan være generende, idet man lige pludselig har meget mindre plads end man plejer at have. Derfor kan det være en stor fordel at investere i denne, så du har meget mere plads til den voksende mave, hvor du bærer dit barn. På websiden kan du se, hvilke muligheder der er at finde, når det kommer til denne form for jakke. 

En tryg metode
Det er imidlertid også muligt at købe en jakke, hvor der er plads til din nyfødte baby. Denne jakke er lavet således, at der i mange af modellerne både er plads på maven og på ryggen. Herigennem kan du trygt bære rundt på dit barn i favnen, så I kan være helt tætte sammen. Hvis din baby eksempelvis er faldet i søvn på en gåtur, i bilen eller lignende – og efterfølgende skal bæres ind i boligen – er dette et smart trick. 

Et stort udvalg
Bare fordi du er blevet forælder, betyder det naturligvis ikke, at der ikke findes smarte alternativer, når det kommer til graviditets- og bærejakker. Derfor bør du udforske det store udvalg nøje, hvor der findes forskellige farver og modeller at vælge imellem. Du kan lige så godt finde en jakke, som du synes er smart – og som du således ønsker at bære. 


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online