Nødvendigt værktøj og udstyr til garagenHvis du er af typen, der elsker at bruge tid i garagen på at makke med cykler, biler og lignende, så har du sikkert efterhånden akkumuleret dig en del værktøj. Måske du dog ikke er helt færdig endnu? Her får du i hvert fald en liste med udstyr og værktøj, som kan tilføjes til din samling, hvis ikke de allerede er en del af den.

Oliekander
Det er forhåbentlig noget, som du allerede har anskaffet dig, men hvis det ikke er, så bør oliekander og smørenipler virkelig være en del af dit sortiment. Hvad end maskineri du makker i eller ejer blot, så kræver det undertiden at det skal smøres. Det gøres en del nemmere hvis du har oliekander eller smørenipler klar, som gør det nemt at påføre olie præcist og effektivt, og sikrer korrekt smøring af bevægelige dele på maskiner og udstyr.

Donkraft
Under arbejdet i garagen, er du sikkert kommet ud for at ville have hævet, hvad end du arbejder på – især hvis det er en bil. Her er en donkraft et pålideligt redskab, der kan bruges for at løfte og støtte bilen, traktoren eller hvad end anden tung maskine, der er under reparation eller midt i en makke-session.
Ligeledes kan støttebukke bruges, men vær under alle omstændigheder opmærksom på specifikationer ift. vægt.

Lappesortiment
Hvis først du har fikset en bil eller cykel komplet, så er der intet så træls, som hvis der går hul på dækket eller hjulet. Det gælder derfor om at have på lager, hvad end der kan blive brug for. Der findes lappesortimenter til langt de fleste typer af dæk, så det omfatter altså både din bil, cykel, knallert og eventuelt også en traktor. På den måde er du dækket ind, når engang uheldet er ude, enten for dig selv eller for dem du kender, der garanteret går til dig.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online