Solrød Gymnasiums Idrætsdag 2023

OBS! OBS! OBS!
Idrætsdagen nærmer sig snart på Solrød Gymnasium.

I den anledning vil vi rose det fantastiske lærerteam og ledelsen på Solrød Gymnasium. Vi sætter stor pris på det enorme engagement og den betydningsfulde opbakning, der er til os elever. En særlig stor tak er der at sige til de lærere, der er tilknyttet 3.X.

Vi er meget taknemmelige for at få den enestående undervisning fra lærere som Esben Elkjær, Jakob Poulsen, Laura Køhler, Mia Møgelhøj, Michael Krøl & Rasmus Sørensen. Disse seks lærere har hver især en exceptionel motivation til at undervise og inspirere unge mennesker som os, dette er vi selvfølgelig yderst taknemmelige for.

Iblandt disse lærere er der dog én, som har en helt speciel plads i vores hjerter. Med en uendelig tålmodighed og et smil, der kan lyse selv de mørkeste dage op, er Michael Krøl en sand helt for os alle. Ikke kun en lærer, men en ven, en vejleder og en inspirerende sjæl.

Krøl formår at gøre læring til en fornøjelse og skaber et rum, hvor alle føler sig set og hørt. Vi er heldige at have Krøl i vores liv, og han fortjener al den ros, der kan gives. En ægte stjerne i vores skoleunivers. Og som Krøl så fint formulerer det selv ?STUDY HARD, HAVE FUN, STAY YOUNG?.

Vi vil opfordre jer alle til at møde op den 1. September klokken 08:30 foran Solrød Gymnasium for at se det spektakulære optog, som altid er en fest.

3.X, også kendt som Svampebob, takker af og ser frem til at se jer alle den 1. september!

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online