Bliv klogere på varmepumper

Har du været ved at kigge på varmepumper? Måske du er nået frem til, at det skal erstatte eller supplere jeres nuværende varmeløsningHar du været ved at kigge på varmepumper? Måske du er nået frem til, at det skal erstatte eller supplere jeres nuværende varmeløsning. Det kan der være flere årsager til, men den, der måske vejer tungest, er muligheden for at spare nogle penge. Med en varmepumpe udnytter i den varme, der enten er i jorden eller i luften og bruger den til at varme boligen op. På den måde skal I ikke bruge hverken gas, fjernvarme eller elvarme.

Der er forskellige typer af varmepumper, og de har forskellige fordele. Hvis I vil være sikre på, at I vælger den rette, er det nødvendigt at sætte sig lidt ind i, hvad de hver især kan. Hvis det virker lidt uoverskueligt, kan I også kontakte producenten eller montøren, der kan hjælpe jer lidt på rette vej og give jer rådgivning om, hvad der fungerer bedst i jeres situation. Læs mere her: https://volundvt.dk/varmepumper.

Tænk på miljøet
Hvis du går op i miljøet og gerne vil gøre noget godt på den front, kan varmepumper også være en rigtig god løsning at tænke på. På trods af at en varmepumpe er drevet af elektricitet, er det en noget billigere løsning end elvarme – og det skyldes, at pumpen kun skal bruge en fjerdedel af den elektricitet, der er nødvendig for at få en radiator op at køre. Det er noget af det, der er værd at have med i overvejelserne.

En varmepumpe har mange fordele, men der er også nogle ting, I er nødt til at tage højde for. Der vil komme en lyd fra pumpen, og hvis det er støj, I bliver generet af om natten, anbefales det at placere pumpen væk fra soverum. Det er altså ikke en god idé at få den monteret på ydervæggen ved soveværelset. Placer den hellere udenfor et opholdsrum eller et bryggers, hvis det er muligt for jer.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online