Trænger dit hjem til en stor oprydning? Læs mere her

Er dit hjem blevet lidt for rodet? Der kan være mange grunde til, at oprydning er svært. Læs med i denne oversigt og se hvordan du kan skille dig af med dine gamle sagerEr dit hjem blevet lidt for rodet? Der kan være mange grunde til, at oprydning er svært. Måske er du bange for, at du smider noget ud som du en dag får brug for. Måske på grund af dårlig samvittighed over at skille dig af med gamle arvestykker eller gaver. Uanset hvad grunden måtte være, skal det aldrig være en pligt at eje noget – hvis en ting ikke bringer dig lykke, så skil dig af med den eller giv den til en anden. Læs med i denne oversigt og se hvordan du kan skille dig af med dine gamle sager.

Affald
Der kommer højst sandsynligvis til at være mange ting, som hverken kan sælges eller genbruges, men som bare skal smides ud. Affald afhentning i København kan hjælpe dig, hvis bunken af affald er særlig stor - på den måde undgår du at slæbe det til affaldsstationen og selv sortere det i de rigtige kategorier.

Ting, som skal sælges
Der er garanteret en masse ting, som andre kan have gavn af og derfor gerne vil give penge for. Det kan være alt lige fra møbler, tøj og køkkensager. Der findes masser af sider på nettet eller grupper på sociale medier, hvor du kan sælge dine gamle ting. Hvis du har mistanke om, at nogle af dine ting er noget lidt udover det sædvanlige, kan du få en vurdering på et auktionshus. Så får du en bedre fornemmelse for den rette pris.

Ting, som kan genbruges
Hvis du ikke har tid eller lyst til at sælge dine ting enkeltvis, kan du donere det til genbrug. Det er en glimrende måde at mindske overforbrug, da folk ikke behøver at købe nyproducerede ting. Det er også en rar følelse, når dine gamle sager får nye ejere, som vil sætte stor pris på dem.

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online