Vælg klogt, når du kigger på ny bil

Det er svært at finde rundt i den jungle, bilmarkedet er – det er ingen hemmelighed. Hvis du er en, der går meget op i biler og deres køreevne, har du med garanti også nogle bestemte forventninger til, hvad bilen skal kunneDet er svært at finde rundt i den jungle, bilmarkedet er – det er ingen hemmelighed. Hvis du er en, der går meget op i biler og deres køreevne, har du med garanti også nogle bestemte forventninger til, hvad bilen skal kunne. Til gengæld har du måske også gode forudsætninger for at beslutte, hvilken bil du gerne vil have. Du ved med andre ord, hvad du går efter.


Du har sikkert kigget på alt fra brændstoføkonomi til type af brændstof, størrelsen på bagagerummet og om der skal anhængertræk på eller ej – det er både de store og små ting, der har betydning for valget her.

En af de ting, du måske også har kigget på, er hvorvidt du skal ud at købe brugt bil, eller om du er klar på at købe en, der er helt ny fra fabrikken.

Det er altid fedt at have en helt ny bil – du ved, at der er garanti på den, hvis der opstår problemer i løbet af de første år, og du har mulighed for at købe den med lige akkurat det udstyr, du godt kunne tænke dig.

Samtidig er duften af ny bil bare noget helt specielt. Men hvordan skal den finansieres? En mulighed er at kigge på lån til bil – men sørg for at have styr på ÅOP, og overvej, om ikke der er andre løsninger, du kan vælge, før lånet kommer på tale.

Spar penge hvor du kan
En ting er, at det er lækkert at stå med en helt ny bil – men hvis du synes, økonomien bliver lidt presset, kan det godt betale sig at kigge i andre retninger i stedet. Derfor kan det blive relevant for dig at kaste et blik på de brugte biler. I rigtig mange tilfælde vil du være i stand til at finde en model, der lever op til alle dine krav, selvom den måske har et år eller to på bagen – så er du stadig tæt på noget, der ligner en ny bil. Hvis du er i en helt anden klasse rent budgetmæssigt, kan det også blive relevant at kigge på biler af noget ældre dato. Det er vigtigt, at du har en bilkyndig med til at kigge på bilen, så I sammen kan vurdere, om det kan svare sig. Det nytter ikke noget, hvis bilen inden for kort tid får brug for reparationer med medfølgende store værkstedsregninger.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online