Vælg klogt, når du kigger på ny bil

Det er svært at finde rundt i den jungle, bilmarkedet er – det er ingen hemmelighed. Hvis du er en, der går meget op i biler og deres køreevne, har du med garanti også nogle bestemte forventninger til, hvad bilen skal kunneDet er svært at finde rundt i den jungle, bilmarkedet er – det er ingen hemmelighed. Hvis du er en, der går meget op i biler og deres køreevne, har du med garanti også nogle bestemte forventninger til, hvad bilen skal kunne. Til gengæld har du måske også gode forudsætninger for at beslutte, hvilken bil du gerne vil have. Du ved med andre ord, hvad du går efter.


Du har sikkert kigget på alt fra brændstoføkonomi til type af brændstof, størrelsen på bagagerummet og om der skal anhængertræk på eller ej – det er både de store og små ting, der har betydning for valget her.

En af de ting, du måske også har kigget på, er hvorvidt du skal ud at købe brugt bil, eller om du er klar på at købe en, der er helt ny fra fabrikken.

Det er altid fedt at have en helt ny bil – du ved, at der er garanti på den, hvis der opstår problemer i løbet af de første år, og du har mulighed for at købe den med lige akkurat det udstyr, du godt kunne tænke dig.

Samtidig er duften af ny bil bare noget helt specielt. Men hvordan skal den finansieres? En mulighed er at kigge på lån til bil – men sørg for at have styr på ÅOP, og overvej, om ikke der er andre løsninger, du kan vælge, før lånet kommer på tale.

Spar penge hvor du kan
En ting er, at det er lækkert at stå med en helt ny bil – men hvis du synes, økonomien bliver lidt presset, kan det godt betale sig at kigge i andre retninger i stedet. Derfor kan det blive relevant for dig at kaste et blik på de brugte biler. I rigtig mange tilfælde vil du være i stand til at finde en model, der lever op til alle dine krav, selvom den måske har et år eller to på bagen – så er du stadig tæt på noget, der ligner en ny bil. Hvis du er i en helt anden klasse rent budgetmæssigt, kan det også blive relevant at kigge på biler af noget ældre dato. Det er vigtigt, at du har en bilkyndig med til at kigge på bilen, så I sammen kan vurdere, om det kan svare sig. Det nytter ikke noget, hvis bilen inden for kort tid får brug for reparationer med medfølgende store værkstedsregninger.

Flere artikler

Sådan kan du gøre dine mødelokaler mere effektive

Mødelokaler kan til tider godt have en tendens til at blive associeret med noget kedeligt, hvor du som udgangspunkt skal sidde stille, lytte og optage en masse information

Sådan kan du give en gave, der varer for evigt

Er det tæt på en mærkedag, fødselsdag eller en anden speciel begivenhed, hvor du gerne vil give en helt speciel gave, som modtageren kan tage med sig resten af livet?

Er du gravid eller har en nyfødt?

Hvis du er gravid, er du nok bekendt med, at tøjet kan stramme forskellige steder – herunder på maven. Hvis du derimod har en nyfødt, ved du, at den lille ny ofte søger tryghed i sin forælders favn

Skal dine medarbejdere også kunne redde liv?

Har du nogensinde overvejet, om dine medarbejdere burde have evnen til at redde liv?

Flytningen til Solrød: En kort guide til dig der flytter

Skal du flytte til Solrød tæt ved København? Du kan godt glæde dig - det er et utrolig smuk område med en masse gode muligheder for familien

Bliv klogere på varmepumper

Har du været ved at kigge på varmepumper? Måske du er nået frem til, at det skal erstatte eller supplere jeres nuværende varmeløsning

Opnå drømmeferien: Overvejelser til leje af sommerhuse i Danmark

Hvis du drømmer om en ekstraordinær ferie med eksklusivitet og komfort, så er luksus sommerhus danmark det rette valg

Trænger dit hjem til en stor oprydning? Læs mere her

Er dit hjem blevet lidt for rodet? Der kan være mange grunde til, at oprydning er svært. Læs med i denne oversigt og se hvordan du kan skille dig af med dine gamle sager

Sådan kan det blive billigere at gå til tandlægen

med en tandlægeindkaldelse synes langt de fleste også, at den længeventet dag byder op til noget af en udgift. Men er du én af dem, som blot bliver ved med at udskyde tandeftersynet til når det står værre til?


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online