Shopping i Solrød Centeret

Har du brugt for mange penge, eller har du udset dig en ny ting, som du bare må have, så kan det være på plads med et lånSolrød Centeret har mere end 50 dejlige butikker og hele 12 spisesteder, hvor du kan forkæle dig selv med alt hvad hjertet begær.
Med placering på Solrød Center, som adressen sjovt nok hedder, i 2680 Solrød Strand, ligger centeret centralt placeret.

Spisesteder
Er du sulten, er der lidt for enhver smag. Der findes bla. Solrød center pizza, Café A, den gyldne kylling, sushi på Itacho eller Amor og thaimad. Her er perfekt at tage hen, hvis du skal på date eller ønsker en hyggelig aften med familien tæt på hjemmeadressen.

Butikker
Hvis du hellere vil ud at bruge nogle penge i butikkerne på nyt tøj, indretning af stuen eller legetøj til børnene, så er der også gode muligheder her. Du finder alt fra specialbutikker til dametøj, børnetøj (og legetøj), sportsforretninger, en Imerco og meget andet.
Ligeledes er der køreskolen, fotoforretningen, ejendomsmægleren, banken og mange andre butikker, som er gode at have ved hånden, men ikke lige er shopping-relateret.

Hvis økonomien halter
Har du brugt for mange penge, eller har du udset dig en ny ting, som du bare må have, så kan det være på plads med et lån, men når du låner penge, så husk, at det er vigtigt at sammenligne lån før du vælger det første, du måtte blive tilbudt i butikken.

Der findes forskellige services til at sammenligne lånetilbud, men her kan du fx finde en af dem.

GoLoan er en dansk lånesammenligningstjeneste, som sammenligner tilbud fra mange forskellige banker inden for samlelån og forbrugslån. Har du allerede forbrugsgæld hos andre udbydere, kan du med fordel benytte samlelånet, hvilket gælder, uanset om du har behov for at shoppe yderligere eller ej.

Vi kunne nævne andre virksomheder, som hjælper dig med at finde og indhente lånetilbud, men GoLoan, som nævnt ovenfor, er en 100% danskejet virksomhed, som også driver sin forretning fra en dansk adresse og med dansk kundeservice. Det giver dig tryghed, når det kommer til dine penge.

Når det kommer til privatøkonomi og sundhed, ønsker de fleste nemlig ekstra tryghed, og der er det altså oftest vores landsmænd, som vi kigger imod.

Som nævnt ovenfor, så er der både samlelån og forbrugslån at finde. Det er sjældent livsnødvendigt at optage et forbrugslån, og derfor kan man argumentere for, at det kan undværes. Samlelånet derimod, er altid en god beslutning, da du ikke kan andet end at spare dig selv for penge og besvær i hverdagen, ved at samle dine lån i ét større lån. Derfor kan vi altid anbefale at tage et kig på samlelån, hvis du har eksisterende forbrugsgæld, herunder billån og kreditkortgæld.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online