De lokale KU’ere fra Solrød hverver nye medlemmer


Konservativ Ungdom, der er landets største politiske ungdomsorganisation, har selvfølgelig også KU’ere i Solrød Kommune. De er en del af sammenslutningen KU Køge Bugt, og onsdag morgen var foreningen til stede på Solrød Gymnasium for at debattere politik og hverve nye medlemmer til den i forvejen stigende medlemskreds.”Det er skideskægt at være KU’er, og vi vil selvfølgelig gerne udvide og udvikle vores forening. Vi er en masse unge borgerlige mennesker, der interesserer os for samfundet og vores fremtid, og vi er glade for at få prøvet vores holdninger af og blive klogere – og så er vi selvfølgelig også kendte for vores fede fester,” siger Victor Lykholt, der er lokal KU’er fra Solrød.

Han var på Solrød Gymnasium onsdag med en håndfuld andre KU’ere, hvoraf flere selv går på gymnasiet. Her debatterede de unge alt fra afskaffelsen af store bededag til uddannelsesreform, og derudover fik KU’erne uddelt flyers med politiske budskaber til 50 interesserede unge.

”Vi er blevet en solid stamme af KU’ere i Solrød, og vi glæder os – selvfølgelig gerne med endnu flere nye ombord – til at fortsætte det spændende og sjove arbejde de kommende år. Hvis nogen er interesseret i at høre mere, så skal de bare tage fat i mig,” afslutter Victor Lykholt.

Kilde: Konservativ UngdomANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online