En markise på terrassen kan hjælpe på de varme dageEr du også den heldige ejer af et fantastisk stort vinduesparti? Sådan en stor flot væg med vinduer, hvor solens stråler bare kan skinne ind og varme dig? Måske ligger jeres terrasse på den anden side af vinduespartiet, så I kan nyde solens varme udenfor om sommeren.

Med markiser til terrasse så undgår I at stuen bliver overophedet om sommeren, hvis solen bager ind. I kan også bruge markisen når I sidder udenfor om sommeren, så I ikke bliver solbrændte. Så slipper I også for at skulle til at sætte en manuel parasol op.

Fordelene ved en markise er mange
Der er rigtig mange fordele ved at købe en markise til jeres terrasse. Andre vælger at få bygget et fast halvtag over terrassen. Men det har den ulempe, at de ikke kan trække den væk på samme måde, som du med en elektrisk markise hurtigt kan køre markisen ind, hvis du gerne vil have sollys ind i din stue. Med den elektriske styring kan du også slippe for at skulle gå udenfor og rulle markisen manuelt ind, hvis det skulle ske at trække op til uvejr.

Med en markise med motor kan I nemlig spare jer selv for kræfterne med at rulle markisen ind og ud, og blot styre den med eksempelvis en fjernbetjening eller stemmestyring.

Få dem med fjernstyret kontrol
Med en fjernstyret elektrisk markise har I også den store fordel, at I kan betjene den på afstand. Hvis du ser en dårlig vejrudsigt inde på kontoret på arbejde, så kan du blot rulle markisen ind med din fjernbetjening, og komme hjem til en indrullet markise - og så slipper du for at skulle involvere naboer og teenagerbørnene, men kan med ro i maven blive på arbejdet uden at markisen bliver blæst i stykker.

Så hvad venter du egentlig på - få købt en markise til terrassen.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online