Vil du spise sundere? Få frugt- og grøntsagskasser leveret

Vil du til at spise sundere, men har svært ved at huske at få skrevet frugt og grønt på indkøbssedlen? Så er der heldigvis en løsningVil du til at spise sundere, men har svært ved at huske at få skrevet frugt og grønt på indkøbssedlen? Så er der heldigvis en løsning: Du kan få frugt og grønt leveret lige til døren ved at købe frugt- og grøntsagskasser. Og det kan sagtens være økologiske frugter eller grøntsager, hvis du er villig til at betale lidt ekstra for dine råvarer. Men hvad kan du så lige finde i frugt-/grøntsagskasser og -kurve?

Lær anderledes typer frugt og grønt at kende
Hvor du kan få forfriskende frugt i form af bananer, appelsiner og avokadoer leveret lige til døren, kan du flere steder også finde råvarer, der er knapt så udbredte i danske hjem. Find frugtkasser og grøntsagskasser leveret til døren privat – FrugtKurven Privat er det sted, du skal søge for at få frisk frugt. Her kan du finde Bulls Blood-salat, der har en kendetegnende sødlig smag, og en masse andet.

Få frugt leveret lige til virksomhedens matrikel
Har du en virksomhed og ønsker at forkæle dine ansatte, kan du vælge at gøre det ved at byde dem på gratis frugt. Ønsker du ikke selv at skulle tage på indkøb, så kan du gå på nettet og finde tilbud på firmafrugt, hvor du vælger en frugtordning, du løbende kan tilpasse efter dine behov og ønsker. Så bliver frugten sendt til virksomhedens matrikel, og herfra gælder det så bare om at tilbyde den.

Find tørre snacks med lang holdbarhed
Frugtordninger til virksomheder kan du også finde på FrugtKurven – frugtkurve, frugtkasser og frugt- og grøntsagskasser til erhverv & privat sælger de nemlig. Er du ikke meget for at have frugt liggende, der – afhængigt af hvordan det opbevares – ret hurtigt mister sin friskhed, kunne du i stedet vælge at have mere tørre snacks liggende. Fx kunne du også bestille nøddemiks og frugtstænger til firmaet.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online