12. dec. kl. 19-21: Debat og foredrag om at leve bæredygtigt

LOF inviterer til foredrag i Solrød og at leve bæredygtigt med Jesper Dalgaard Pøhler

Vi starter kl. 18-19 med Debatcafe om klima og Verdensmål, hvor vi sammen taler om hverdagens udfordringer, vaner og viden om at leve bæredygtigt. LOF serverer en (gratis) sandwich/drikkevarer undervejs. På den måde er vi godt forberedte - og kan dele fælles viden eller nysgerrighed inden foredraget starter.

Fra kl. 19-21 kan du møde Jesper Dalgaard Pøhler, der vil tage om at leve mere bæredygtigt. I slutningen af september udgav han sammen med Connie Svabo bogen ?Lev bæredygtigt ? Kom nu. Du kan godt!? Det er baggrunden for, at LOF Kursuscenter Øst i Solrød har sat "Foredrag med Jesper Dalgaard Pøhler - Lev bæredygtigt" på vinterens foredragsprogram i december.

?Klima, grøn omstilling og bæredygtighed fylder godt op i vores samfund, og ofte virker de som store og uhåndgribelige fænomener, men der er masser af muligheder for, at vi alle kan gøre en positiv forskel for os selv, vores børn og børnebørn -?Lev bæredygtigt ? Kom nu. Du kan godt!? vises en farbar vej, og den vil vi gerne introducere til ,? siger Bodil Sø, som er leder i LOF Kursuscenter Øst.

Mange bække små
?Bogen ?Lev bæredygtigt ? Kom nu. Du kan godt? danner nemlig omdrejningspunktet for foredraget, hvor Jesper Dalgaard Pøhler deler ud af tip og tricks til, hvordan vi i vores hverdagsliv kan bidrage til bæredygtighed, når det gælder valg af arbejde, penge, bolig, transport, tøj og mad. Det er ikke spor mærkeligt, at Pøhler og Svabo zoomer ind på de aspekter i vores hverdagsliv, for det er netop i de arenaer, hvor vi kan gøre bæredygtigheden en tjeneste. I bogen ? og til foredraget ? får vi værktøjerne og viden til at gøre det hele konkret for privatpersoner ? og viser det er muligt at føre ud i tilværelsen,? siger Bodil Sø.

?Pøhler og Svabo ved godt, at det umiddelbart er svært tilgængeligt stof og for at undgå at informere med løftet pegefinger, så har de i stedet valgt at gå i en anden retning: Masser af inspiration, hacks, råd og vejledning formidlet med humor, lethed og indsigt. Bæredygtighed skal være let at tilgå ? og nemmere at udføre i praksis,? siger Bodil Sø.

Kom med på vognen
?Det haster med grøn omstilling, og derfor har vi inviteret Jesper Dalgaard Pøhler forbi med bogen ?Lev bæredygtigt ? Kom nu. Du kan godt? i bagagen. Naturligvis står politikerne med ansvaret for at initiere en adfærd, som kan sikre grøn omstilling og bæredygtighed i samfundet ? den vej, har vælgerne allerede vist gennem de to seneste Folketingsvalg. Pointen med foredraget er at vise, at vi som privatpersoner har stor magt, hvis vi vil gribe den og lære at skrue på de rigtige knapper i vores husholdninger og hvor vi ellers kan gøre vores indflydelse gældende i de aktive tilvalg, vi foretager os. Vi skal bare være os strategien bevidst, og det kommer Jesper Dalgaard Pøhler og bidrager til.

Billetter koster 50 kr. stykket, og de bestilles ved tilmelding på https://lof.dk/oest - ved at søge efter hold-nummeret 80222802. Foredraget afholdes i Aktivitets- og Frivilligcenteret, Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand ? mandag den 12. december kl. 19-21, ? siger Bodil Sø.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online