Suppler din kost og din krop med de rette vitaminer

For mange f.eks. være svært at spise nok frugt og grønt, hvoraf de oplever mangel på C-vitamin
En sund og varieret kost bør – og er ofte - nok for at vi får alle de vitaminer og mineraler, som vores kroppe har brug for. Men det kan for mange f.eks. være svært at spise nok frugt og grønt, hvoraf de oplever mangel på C-vitamin. Derudover befinder vi os lige nu i en mørk tid, hvor sollys er begrænset til meget få timer om dagen, og det derfor er svært at komme udenfor og få nok D-vitamin. Der er heldigvis råd for dette, i form af at supplere din kost med vitamintilskud.

Vitaminer til hele familien
Selvom vi alle bestræber os efter en sund og varieret kost, kan det nogle gange være svært at implementere alle de ting, som anbefalingerne lyder på. Det skader derfor ikke at supplere kosten op med vitaminer. Hvis du er en af dem, som mistænker at du mangler noget gennem kosten, så tryk her for at se vores vitaminer. Vi forhandler vitaminer til både børn og voksne, så hvis det er hele familien, som eventuelt mangler et ordentlig boost D-vitamin, er det her nemt og overskueligt at finde forsyninger. Når kroppen ikke får de vitaminer og mineraler, som den har brug for, kan det resultere i forskellige lidelser, hvoraf det ikke er noget, man bør tage let på.

Hvad har du brug for?
Inden du tager hovedet under armen, og blot køber de første og bedste vitaminpiller du ser, bør du have nogle ting med i overvejelser, heriblandt sundhed, kostvaner og generelle behov. Hvis du hver dag får en ordentlig mængde af frugt og grønt, er det måske ikke C-vitamin, der er vigtigst for dig.

Alder og tid på året har også en stor ting at sige, når vi snakker vitaminer. Kigger vi f.eks. på vitaminpiller til børn og voksne, vil du se, at doseringen og mængdegrænsen er forskellig, da børn og voksne har forskellige behov.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online