Kom udklædt: Tivoli inviterer til kostumefestKalder alle kostume-elskere!

Lørdag den 29. oktober inviterer Tivoli alle børn og barnlige sjæle til at troppe op i deres bedste udklædning. Det er helt op til dig, om du vil være et uhyggeligt spøgelse, en sød prinsesse eller noget helt tredje. I Tivoli har fantasien ingen grænser, og kostumefesten bliver skudt i gang, når Tivoli åbner kl. 11. 

Når Tivoli åbner portene lørdag den 29. oktober, vil du blive mødt af en forlystelseshave, der emmer af rigtig Halloweensk (u)hygge. Som et ekstra tiltag på denne skønne lørdag inviterer Tivoli alle - børn som voksne - til at bidrage til stemning med deres bedste kostumer. Om du vil være sød, fjollet, uhyggelig, nuttet, magisk eller noget helt andet er alene op til dig. Mulighederne er uendelige, når fantasien slippes løs. 

Thor Feilberg, som er chef for musik og underholdning i Tivoli, glæder sig til at se gæsternes kreativitet:

“Vi opfordrer alle til at møde op i deres flotteste og sjoveste kostumer. Halloween i Tivoli er altid magisk, men det giver altså noget ekstra, når Tivoli bliver fyldt med en masse glade børn, der er kommet i Haven for at vise deres bedste kostumer frem. Det bliver spændende at se, hvor kreative de har været.”  

ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online