Danmarks Naturfredningsforening Solrød invitere til Årsmøde!Mange vigtige temaer er på plakaten, når DN Solrød inviterer til årsmøde torsdag d. 27. oktober kl. 19-21.30 på Solrød Bibliotek.

Mødet indledes med et foredrag om, hvorledes vi sammen får mere vild natur i Solrød.

På et trist fællesareal ved Birkeengen har to aktive naboer og klimaambassadører skabt flot attraktiv vild natur til glæde for beboerne og dyrelivet.

Efter en lille kaffepause følger årsmødet med en bred debat om årets aktiviteter. Herunder bliver, traditionen tro, god tid til at udveksle synspunkter om de grønne områder i kommunen - både om hvad der er sket og hvilke projekter, der er på vej.

Derefter følger de mere formelle dagsordenspunkter med valg til bestyrelsen, hvor 2 medlemmer er på valg - og du dermed kan få en god mulighed for at deltage aktivt, hvis du ønsker at engagere sig på det grønne område og arbejde for en bedre natur med større biodiversitet, klima og et bedre miljø.

Det er kun medlemmer af DN, der kan deltage i bestyrelsesarbejdet, men du har altid mulighed for at deltage ad hoc med emner, du brænder særligt for.

Alle er velkomne til mødet, hvor der vil blive serveret kaffe.

Vi glæder os til at se dig og høre dine meninger.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online