Tips: Sådan får du styr på husprojekterne

Har du en alenlang to-do-liste over projekter, der står i kø, og vil du til at kaste dig over dem? Så kan du i denne artikel få nogle gode bud på, hvordan du kan gå til det, inden du smøger ærmerne op.Har du en alenlang to-do-liste over projekter, der står i kø, og vil du til at kaste dig over dem? Så kan du i denne artikel få nogle gode bud på, hvordan du kan gå til det, inden du smøger ærmerne op.

Sæt en tidshorisont på projekterne
Til en start er det en god idé at overveje, hvor lang tid du tænker, at tingene vil tage. Er det meget små projekter, som kan klares på en halv time, eller er det et længerevarende projekt, som du skal sørge for at sætte god tid af til?
Dernæst kan du kategorisere emnerne, så du kan sortere dem efter den tid, du har til rådighed.

Hvad kan du selv, og hvad skal du have hjælp til?
Du kan opdele din liste i opgaver, som du selv kan klare, og ting, som det er bedre at få hjælp til. Det kan f.eks. være et hold venner, som gerne stiller op til praktisk arbejde som maling eller et par søm i væggen.

Til de projekter, du gerne vil overlade til andre, kan du f.eks. ringe efter en handyman i københavn. En handyman kan f.eks. hjælpe dig med at hænge dit tv op, så du kan slænge dig med din yndlingsserie, eller de støvede billedrammer, der bare venter på at blive hængt til skue for alle besøgende. Måske har du et par møbler, der skal samles, men som du ikke selv mener, du har fingersnilden til.

Der er også mange håndværkervirksomheder, du kan række ud til, hvis det f.eks. er en renovering af din lejlighed eller dit hus, som står for skud. Det kan være alt fra tømrere og murere til VVS-arbejde og elektrikere, du kan få hjælp til. Det kan være en god idé at tage kontakt til flere forskellige firmaer og indhente tilbud, så du har noget at sammenligne med, før du vælger.

Få fat på materialer
Skal du selv i gang, er næste skridt at få fat på de materialer, som du skal bruge. Til hvert projekt kan du notere, hvad du skal indkøbe, og så tage sedlen med i f.eks. byggemarkedet eller lignende. Er du i tvivl om, hvad det kræver, kan du søge inspiration på nettet over lignende projekter. Flere steder kan du få gode bud på, hvilke materialer der er anvendt. Det kan være alt fra maling til rawlplugs og skruer til væggen.
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online