Solrød Kunstforening indtager Solrød Bibliotek

Solrød Kunstforening indtager Solrød Bibliotek og Kulturhus fra 1. oktober 2022 med masser af kunstværker.

Det er os en glæde at kunne præsentere mange kunstnere, som udstiller nye og spændende malerier samt kunsthåndværk.

Vi inviterer hermed Solrøds borgere til at gå en tur rundt i huset, og nyde farvernes spil, værkernes udtryk og former.

Ferniseringen finder sted lørdag, den 1. oktober fra kl. 11.00 til 13.00. Solrød Kunstforening byder på et lille glas og snacks – alle er velkomne.

Foreningen har mange medlemmer, og har et aktivt liv med flere udstillinger om året i vores lokalområde. Det være sig både i offentlige bygninger, som i private virksomheder.
Vi har omkring 20 udstillinger hvert år, som rigtige mange medlemmer tager aktivt del i.

Jane Vodstrup er en af udstillerne. Jane bevæger sig i mange genrer, og mestrer både abstrakt og figurativ maling. I år har hun valgt at udstille en collage på lærred.Jane udtrykker det sådan: ”Kort fortalt er det papirlapper, der er revet tilfældig ud fra magasiner. limet på lærredet, farven er dernæst taget af med acetone.

Den kreative proces er så at finde motiver, som der kan arbejdes videre med. Ligesom det vi alle kender, når vi ser op i skyerne, pludselig manifesterer der sig et dyr, flotte figurer eller noget helt andet. På mit billede kom der en damper frem, nogle sten og noget vand.

På den baggrund får jeg former foræret, som jeg så kan udvikle videre på med bl.a. akrylmaling”.

”Jeg har altid haft en kunstnerisk åre, og den har i de senere år udvikle sig indenfor maleriet. Dette førte til medlemskab af Solrød Kunstforening, hvor jeg er glad for at være med, og nyder at udvikle maleriet gennem kursere og andre input, som Solrød Kunstforening arrangerer i deres lokaler” fortsætter Jane videre.

Vi håber, at så mange som muligt vil komme forbi vores udstilling, og skulle I ønske at købe, er der også mulighed for det.

Fri entre og vel mødt.
Solrød KunstforeningANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online