Gospelkoret Joyful Noise er kommet godt fra start og søger flere medlemmer

Joyful Noise er for alvor tilbage på sporet med deres glade gospelsangEfter et par år præget af corona er Joyful Noise for alvor kommet tilbage på sporet med den glade gospelsang, der kendetegner koret. Energien og sangglæden er tilbage, øveaftenerne kører for fuld udblæsning, og koret har allerede holdt den første koncert i sæsonen, da de deltog ved Havdrup Høstfest og Kræmmermarked den 3. september.

Koret er i gang med at øve til flere arrangementer i efteråret og kommer til at have flere nye sange med i deres repertoire. "Vi er rigtig godt i gang med at lære nogle nye, skønne sange – både stemningsfulde ballader og sange med gang i. Vi har nogle velkendte sange, som vi altid elsker at optræde med, men det er også inspirerende at lære nyt", siger et medlem af koret.

Gospelworkshop i Solrød den 19. november

Her i efteråret skal koret blandt andet medvirke ved en workshop på Solrød Bibliotek og Kulturhus den 19. november, hvor alle interesserede kan komme og prøve kræfter med at synge gospel. Workshoppen ledes af dirigent Peter Bernhard og pianist Kasper Daugaard. Deltagerne kommer også til at synge for et publikum, og Joyful Noise slutter arrangementet af med en koncert. Desuden skal koret holde sine to traditionsrige julekoncerter i Solrød Strandkirke den 5. december og den 11. december.

Koret søger flere medlemmer

Joyful Noise vil meget gerne have flere medlemmer. Korets dirigent Peter Bernhard siger: "Du behøver hverken at kunne noder eller at have musikalsk erfaring for at synge i Joyful Noise, men du skal naturligvis elske at synge. Ud over masser af sang byder vores øveaftener på træning af stemmen, vejrtrækningsøvelser og sangteknikker, hvor alle kan være med".

Joyful Noise øver hver mandag aften f ra kl. 19.00 til 21.30 og optager medlemmer løbende. Hvis du har lyst til at komme og finde ud af, om det er noget for dig at være med i koret, er du meget velkommen til at møde op på en øveaften eller tage kontakt til koret på mail (joyful@joyfulnoise.dk) eller via Facebook.

Du kan finde mere information om koret på hjemmesiden www.joyfulnoise.dk og på korets Facebookside Gospelkoret Joyful Noise.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online