Kvinde, investér dine penge i en bedre verden

Søndag d.9. oktober kan kvinder på et 6 timers kursus blive klædt på til at investere bæredygtigt.

Vi har alle set billederne fra oversvømmelserne i Pakistan, skovbrandene der hærgede Europa og gletsjerne, der smelter. Det vidner om et stort behov for, at der bliver sat mere gang i den grønne omstilling!

Vil du selv bidrage, er et af de mest effektive midler at plante dine penge i investeringer, der skubber udviklingen i den rigtige retning. Bæredygtige investeringer er ikke velgørenhed, for afkastet kan sagtens blive lige så godt som for andre typer investeringer. Du kan altså få både den grønne omstilling, dit håb for fremtiden og din opsparing til at vokse. 

”Du kan sagtens lære at investere selv”, fortæller Naja Habermann, som er underviser på kurset.

”På kurset får du den helt grundlæggende introduktion. Så aner du knap, hvad en aktie er: kom bare! Dette kursus er for nybegyndere. Efter seks timer ved du hvor og hvordan du køber investeringer og hvordan du bedst sikrer dig, at investeringen er bæredygtig.”

Naja har tidligere arbejdet som naturforvalter i Grønland og hun kunne med sine egne øjne se, hvad de stigende temperaturer havde af betydning for indlandsisen. Da blev det tydeligt for hende, at der skulle ske noget. Nu!

”Jeg gik all-in på at investere sparepenge bæredygtigt for syv år siden. Nu lever jeg af at hjælpe andre i gang med at investere.  Al den viden jeg har opnået, deler jeg rundhåndet ud af til dig, for sammen kan vi gøre en forskel med vores penge”, understreger Naja.
Kurset foregår på Stevns Klint Bed & Breakfast i Højerup søndag d. 9. oktober og varer fra klokken 10-16. Du kan booke billet på www.klintetours.dk
 
Praktisk information
Tidspunkt: Søndag d. 9. oktober 2022 kl. 10-16
Sted: Stevns Klint B&B, Højerup Bygade 13, 4660 Store Heddinge.
Pris: 1.495,- kr.
Spørgsmål: kontakt Anne på anne@klintetours.dk eller på tlf. 60 69 69 00Naja Habermann er klima-aktivist med sine sparepenge og lever af at hjælpe andre i gang med
bæredygtige investeringer.

Fotograf: Johanne Rytter StenstrupANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online