Efterskole arrangement

Ungdommens Uddannelsesvejledning i Køge har i samarbejde med UU Stevns, igen i år, indbudt børn og forældre til Info-møde om efterskoler.”Det bedste jeg nogensinde har gjort”– sådan lød det, da tidligere efterskoleelev Alda åbnede aftenen på Køge Handelsskole, hvor vejlederne fra Køge og Stevns bød 200 forventningsfulde børn og forældre velkommen  til at høre oplæg  fra fire efterskoler og en fri fagskole, der denne gang var indbudt til at fortælle om lige netop deres skole.

Aftenen bød på oplæg fra meget forskellige skoler, men den røde tråd gennem aftenen var,  der er en efterskole/fri fagskole, der passer til ALLE børn. Det handler om at finde ud af, hvilken skole, der passer bedst med hensyn til interesser, størrelse, beliggenhed, pris, faglighed m.m.Som Kirsten Jeppesen, der er repræsentant for de sjællandske efterskoler, sagde ”et efterskoleophold giver robusthed og god træning til at begå sig i fællesskaber, som i den grad kan bruges i uddannelsessystemet senere i livet”.

Der blev også informeret om de økonomiske støttemuligheder, til familier, hvor økonomien er en udfordring.

Aftenen lagde op til søndag den 25.9.22, som er efterskolernes/frie fagskolers ”Åbent hus-dag”, hvor interesserede elever og forældre mellem kl. 13.00-17.00 uforpligtende kan besøge efterskoler/frie fagskoler i hele landet. Måske bliver lige netop den skole rammen for et kommende skoleår. Alt i alt en dejlig aften med god stemning og stor spørgelyst.

Ungecentrum Køge Kommune
Familie +14 år, Ungecenter og UUV
ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online