Angående svigtet i sagsbehandlingen i Solrød Kommune

På byrådsmødet den 31. august 2022 kunne vi konservative IKKE bakke op om den indstilling fra administrationen, som anbefalede, at byrådet godkendte, at den praksis, som de seneste fire år har været gældende i forbindelse med behandlingen af social- og ældreministerens Danmarkskort, har været i overensstemmelse med retssikkerhedsloven.

Det kunne vi selvfølgelig ikke, da den indstilling er decideret forkert, og at praksis rent faktisk har været ulovlig, uagtet at flertallet af vores kolleger i byrådet tror noget andet og derfor stemte for godkendelsen.

Den proces har Reporterne på 24syv set nærmere på, og i det program, som linket herunder fører til, kan du høre interview med mig selv (sagen hunden), tidligere chefjurist i Københavns Kommune Sanne Møller, tidligere socialminister Mai Mercado samt borgmester Emil Blücher.

Uden at afsløre for meget tør jeg godt sige, at det i interviewrækken og i Reporternes dækning understreges ret tydeligt, at vores opfattelse er og har været helt korrekt.

Men hør det igennem og lad os endelig få svesken på disken!Af Mads Silberg, medlem af byrådet (K) i Solrød KommuneANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online