Rundt i verden med kunstfotograf Else Vinæs

Solrød Bibliotek og Kulturhus viser fra lørdag d. 3. september fotoudstillingen ”Rundt i verden”. Fernisering kl. 11 – 13.

Else arbejder i spændingsfeltet mellem fiktion og virkelighed. Hun sætter flere billeder sammen og skaber dermed et nyt værk, en ny virkelighed.Hendes billeder præsenterer ikke, hvad kameraet så, men danner en ny komposition som det færdige resultat.

Kameraet og den digitale billedbehandling er værktøjer i en kreativ proces, ganske som penslen og lærredet er det for maleren, og noderne og klaveret er det for komponisten. Kameraet lyver ikke, siges det. Til gengæld har Else et kreativt forhold til sandheden.

På billederne kan man bl.a. studere svenske bilkirkegårde, maleriske huse fra Havana med cigarrygende cubanere, gadehandlere fra Delhi og et nedlagt tuberkulosehospital uden for Berlin. På udstillingen er der desuden en del billeder fra Østens historiske templer.Det fotografiske billede er en erindring. Fotografiet har to sider, siger Else. Det er både et billede af noget og et billede på noget. Vi danner en personlig og imaginær oplevelse af det forgangne og det fremtidige.

Udstillingen kan ses til 29. september i Kulturhusets åbningstid.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online