Kom til en sjov og hyggelig dag i Solrød Center


Foto: Solrød Kommmune

Tag venner og familie i hånden og kom til Fritid i Solrød lørdag den 27. august 2022. Her kan du blandt andet opleve kommunens mange forskellige foreninger og fritidsaktiviteter samt hædre årets idrætspræstationer.

Lørdag den 27. august 2022 er der lagt op til en rigtig hyggelig dag, når Solrød Kommune i samarbejde med Solrød Center inviterer til ”Fritid i Solrød” fra kl. 10-14. Her kan du møde en masse forskellige foreninger og fritidsaktiviteter, være med til at hædre årets idrætspræstationer og prøve forskellige aktiviteter.

På dagen kan du besøge en lang række boder med fritidsaktiviteter, som du kan prøve. Du kan bl.a. prøve at slå søm i et bræt, skyde med lasergevær eller stable kopper så hurtigt som muligt. Derudover kan du besøge Solrød Bibliotek og Kulturhus, hvor du kan deltage i en bogstavjagt.

Hvis du er i det kreative hjørne, kan du besøge krea-zonen ved S-togsstationen. Her kan du bl.a. give din cykel en make-over eller tegne farverige tegninger på gaden med kridt. Ved siden af krea-zonen finder du en hoppeborg, hvor børn og unge kan hoppe lystigt rundt, og derudover vil der være loppemarked på centergaden øst for stationen.

Børn til og med 15 år kan være med i ”Fritidsløb for børn”. Der bliver trukket lod mellem alle, der har deltaget i løbet, hvor vinderen får et gavekort til Solrød Center, og alle deltagere får derudover en pose slik.

På Rund Scene vil der derigennem være opvisning og underholdning fra bl.a. Solrød Harmoniorkester, Solrød-Havdrup Linedance og Solrød Sports Stacking Klub.

Traditionen tro byder dagens også på Solrød Kommunes hædring af de af kommunens atleter, som i det forgangne år har vundet guld ved DM eller medaljer ved EM eller VM. Du kan være med til at fejre de flotte idrætspræstationer, når borgmester Emil Blücher uddeler hæderen kl. 12 på Rund Scene.

Solrød KommuneANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online