Vi får snart el-ladestandere på parkeringspladserne ved centergaden

13. juni 2022


Godt nyt til dig, der har trykket speederen i bund på den grønne bølge og har købt en elbil
Det er nemlig besluttet, at der skal opsættes el-ladestandere på parkeringspladserne ved Solrød Center, så du kan tanke el, når du alligevel er på shoppetur. Så løber du ikke tør for noget, når du handler i centergaden.

Salget af elbiler går kun en vej: Opad
Der er ingen tvivl om, at danskerne har taget elbilen til sig, og salget er kun stigende. Mon ikke mange solrødder også er med på den grønne bølge? Derfor skal det selvfølgelig være muligt at oplade sin elbil, når man tager i Solrød Center for at shoppe, spise eller tage til de mange arrangementer, som løber af stablen.

Et flertal i byrådet har stemt for el-ladestandere
I februar besluttede et flertal i byrådet, at der nu skal sættes el-ladestandere op 7 forskellige steder i kommunen – og 3 af de steder skal være på parkeringspladserne lige ved Solrød Center. Det skete efter at byrådet i oktober 2021 godkendte en ladestanderstrategi.

Hvor langt er processen nu?
Elbilejerne må væbne sig med lidt tålmodighed, for el-ladestanderne er stadig kun på tegnebrættet, og der er en del, der skal godkendes og ordnes, før vores elbilejere kan sætte stikket i bilen, når de handler. Lige nu ligger der ansøgningerne fra 3 private firmaer, der gerne vil stille el-ladestanderne op. Kommunen må nemlig ikke selv stille ladestandere op, så det skal gøres af private firmaer. De ansøgninger skal først behandles af administrationen, før processen går videre.

Kilde: Solrød CenterANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online