Fedtfrysning fryser fedtcellerne væk

28. februar 2022

Fedtfrysning er en af de sidste nye trends inden for skønhedsbehandlinger. Hvis du ikke er bekendt med behandlingen, kan du læse mere om den her
Fedtfrysning er en af de sidste nye trends inden for skønhedsbehandlinger. Den er populær, fordi den ikke kræver et kirurgisk indgreb, som en fedtsugning gør. I Danmark kan man få en fedtfrysning i blandt andet København, Aarhus, Vejle og Odense.
Hvis du ikke er bekendt med behandlingen, kan du læse mere om den her.

Sådan fungerer fedtfrysning
Princippet bag fedtfrysning er, at kulde krystalliserer fedtceller, hvorefter de nedbrydes af kroppen gennem en proces på flere uger. Ved fedtfrysning bliver teknologien CoolSculpting anvendt til at køle fedtceller ned i det ønskede behandlingsområde. Man kan forvente en reducering på op til 25 % af fedtceller efter én behandling. Ved større fedtdepoter skal man som regel have flere behandlinger, før man kan se et synligt resultat. Man kan få en fedtfrysning på steder såsom arme, mave, lår og dobbelthagen.

Alt fedt er ikke beregnet til en fedtfrysning
Selvom behandlingen er til for at reducere fedt, så er det ikke alt fedt, som blot kan reduceres med en fedtfrysning. Fedtfrysning er nemlig egnet til uheldige “lommer” af fedt som eksempelvis en topmave eller mormorarme. Der skal med andre ord være noget fedt at tage af. Hvis fedtlaget ikke er tykt nok, vil behandlingen gøre mere skade end gavn.

Derfor skal der være nok fedtlag ved en fedtfrysning
Der kan være flere grunde til, at der skal være nok fedtlag for at få foretaget en fedtfrysning.
En grund er, at man har en begyndende tendens til noget løs hud. Hvis man vælger at fjerne fedtet i dette tilfælde, vil konsekvensen være, at huden kan komme til at hænge mere, fordi der ikke er noget til at fylde huden ud.

Inden en mulig behandling vil man derfor altid skulle ind til en konsultation, hvor en kompetent sygeplejerske vil tale med dig om de fedt områder, som du er ked af. Fedtet vil blive målt og undersøgt grundigt, inden det bliver afgjort, om en fedtfrysning er det bedste for dig.

Fedtfrysning involverer lav smerte
Ligesom andre behandlinger er der også smerte involveret i en fedtfrysningbehandling. Det er dog en mild form for smerte, fordi det er en ikke-operativ behandling.

I starten af behandlingen vil man mærke en prikkende eller stikkende fornemmelse i vævet, når man bliver behandlet. Efter behandlingen kan man også godt opleve lidt stikken og prikken i en periode mellem en til to uger.

Herudover vil mange også mærke lidt ubehag lige efter behandlingen, når applikatoren fjernes fra behandlingsområdet, fordi varmen skal tilbage til området efter at have været nedkølet i op til 45 minutter.


Flere artikler

Leder du efter en lækker lejebolig?

28-11-2022
Boligmarkedet kan indimellem være hektisk, og det kan være svært at finde den rette bolig til leje, idet der er et bredt udvalg. Som lejer har man ofte en række krav, som man ønsker opfyldt. Få inspiration til, hvordan du finder den rette lejebolig

Sådan finder du god og sikker opbevaring af dine ting og sager

23-11-2022
Med en ordentlig container løsning vil dit problem med at finde plads blive afhjulpet ganske let. I denne artikel kan du få en mini guide, tips og tricks til, hvordan man finder en god container løsning, hvilke fordele der er, og hvorfor du bør overveje det

Husk at prioritere medarbejdertrivsel

14-11-2022
Dine medarbejdere spiller en afgørende rolle. Det er derfor vigtigt, at du prioriterer deres trivsel. Sørg for et godt fællesskab. Skab tryghed for alle

Camping Kroatien: Campér med stil ved Adriaterhavet

20-10-2022
Priserne på camping i Kroatien varierer fra sted til sted. Du har altså god mulighed for at kunne finde gode tilbud på camping Kroatien

Tips: Sådan får du styr på husprojekterne

30-09-2022
Har du en alenlang to-do-liste over projekter, der står i kø, og vil du til at kaste dig over dem? Så kan du i denne artikel få nogle gode bud på, hvordan du kan gå til det, inden du smøger ærmerne op.

Der er penge at spare med en varmepumpe

25-08-2022
Hvor meget kan man spare med en varmepumpe. En opvarmningsløsning, som højst sandsynligt kan spare dig for en masse penge, er en varmepumpe.

Få mest muligt ud af markedsføring på sociale medier

20-07-2022
Vil du vide mere om, hvordan du får mest muligt ud af markedsføring på sociale medier, så læs med her

Indret hjemmet med ægte pelspuder fra NATURES Collection

07-06-2022
Ægte pelspuder kan forvandle den gamle sofa til et stilrent møbel i dit hjem, eller gøre din seng endnu blødere og varmere end nogensinde før

Er dit hus sommerklart?

10-05-2022
Brug lidt tid på at gøre dit hus og have sommerklart – du vil ikke fortryde det


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online