Har du overvejet at springe ud i 3D-print? Læs med her!

For at komme i gang med 3D-print, skal du naturligvis bruge en 3D-printer. Der er flere ting, du skal tage højde for i forbindelse med valg af printer

Hvis du i et stykke tid har gået og funderet over at springe ud i 3D-print, hvorfor så ikke bare gøre det? Det kan virke besværligt at komme i gang – men det er det faktisk slet ikke! Og når du først er i gang, vil du finde det sjovt og svært at stoppe igen. Hvis du kunne tænke dig et par gode råd til at komme i gang med 3D-print, så kan du med fordel læse videre nedenfor.Det kan du printe i 3D
Har du spekuleret over, hvad du egentlig kan printe i 3D med en 3D-printer? Faktisk er mulighederne uendeligt mange, og det er helt op til din fantasi, hvad du kan benytte din printer til - så længe det er inden for rimelighedens grænser naturligvis.

Her er et par idéer til 3D-print, du frit kan lade dig inspirere af:
• Knager til entreen.
• Vaser til blomster og lignende.
• Køkkengrej.
• Lampeskærme.
• Beholdere til eksempelvis tandbørster, kuglepenne og lignende.
Som du kan se, så er der altså ingen grænser for, hvad du kan lave i 3D, hvorfor der er lagt op til masser af sjov med netop denne hobby.

Sådan vælger du 3D-printer
For at komme i gang med 3D-print, skal du naturligvis bruge en 3D-printer. Der er flere ting, du skal tage højde for i forbindelse med valg af printer.
Her er et par af de væsentligste overvejelser, du bør gøre dig:
• Hvor meget er du villig til at give for printeren? Priserne spænder bredt, og det er i høj grad din økonomi, der er med til at afgøre dette.
• Hvad skal printeren kunne?
• Hvilke egenskaber skal printeren være udstyret med?

Investér i ordentlige materialer af god kvalitet
Ligesom en almindelig printer har brug for blæk for at kunne fungere, så har en 3D-printer også brug for en helt særlig form for materiale, som er det, der benyttes til at kreere elementer i 3D.
Det er også kaldet filamenter. For eksempel kan du benytte Spectrum Filament. Læs mere om Spectrum Filament her.

Tag del i fællesskabet med andre 3D-nørder
Der er mange andre, der har sprunget ud i 3D-printning før dig, og det kan være en fordel at tage del i dette fællesskab via eksempelvis Facebookgrupper og lignende. Det giver dig mulighed for at spørge om hjælp og gode råd, hvilket er belejligt særligt som nybegynder inden for 3D-print.ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online