Pressemeddelelse: Succestræner siger farvel til kvinderne i Solrød FC

25. november 2021

Rasmus Skovby stopper til nytår som cheftræner for klubbens 2. divisionshold.
Siden sommeren 2018 har Rasmus Skovby stået i spidsen for det bedste kvindehold i Solrød FC. Men til nytår stopper han som cheftræner, hvilket han meddelte spillerne til mandagens træning.

- Tiden er moden til at give stafetten videre. Jeg efterlader et etableret og bæredygtigt hold, og det er et godt tidspunkt at gøre det på, fordi der er en lang vinterpause. Til sommer havde det været langt mere stressende for klubben, siger Rasmus Skovby.I klubbens ledelse er man meget ked af, at den 34-årige Rasmus Skovby har valgt at stoppe, men parterne skilles som gode venner.

- Vi sætter stor pris på det arbejde, som Rasmus har udført, og de resultater, som han har opnået med holdet. Udover det trænings- og spillemæssige har Rasmus også været med til at rykke klubben i en positiv retning i forhold til kvindefodbold, siger Henrik Petersen, som er kvindeformand i Solrød FC.

Var med i landets næstbedste række
Da Rasmus Skovby kom til Solrød FC, lå kvinderne i Serie 1, og de sportslige succeser kom med det samme kulminerende med sidste sæsons plads i 1. division samt et dansk mesterskab i futsal (indendørsfodbold) i foråret 2020.

- Jeg har haft mange gode oplevelser med holdet og har haft gode relationer til både stab og spillertrup, og jeg vil heller ikke udelukke, at jeg en dag vender tilbage, fastslår Rasmus Skovby, der til dagligt underviser socialt udsatte unge i Vanløse.

Rasmus Skovby havde egentlig en aftale med Solrød FC frem til sommeren 2023, men fastslår, at det her og nu er på tide at prøve noget andet. Han er aktuelt dog ikke i dialog med andre klubber.

- Vi har fuld forståelse for Rasmus’ beslutning, og han vil altid være velkommen tilbage, lyder det fra Henrik Petersen, som nu skal i gang med at finde en ny cheftræner.

- Vi skal finde en kompetent afløser, som passer til den profil, vi ønsker, og som kan føre Rasmus’ succesfulde arbejde videre og udvikle holdet endnu mere, fortæller Henrik Petersen.

Aktuelt ligger kvinderne i 2. division, hvor de til foråret skal kæmpe om at undgå nedrykning, men målet er snarest at vende tilbage til landets næstbedste række.

Kilde: Solrød FC


Flere artikler

Vær med til indvielse af den nye kunstgræsbane

22-11-2021
Med festlig musik og masser af fodbold bliver den nye kunstgræsbane i Havdrup indviet, og du er inviteret med.

Indvielse af Havdrup Kunstgræs og Stadion anlæg

18-11-2021
Lørdag d. 27. november kl. 9:00 indvies den nye kunstgræsbane og stadionanlæg i Havdrup med pomp og pragt.

Forstærket U13 hold fra SSB vandt holdturnering i Malmø

15-11-2021
SSB stillede med Leah, Sophia, Nicholas og William H. Vi fik hjælp af Buster fra Køge, Mikkel fra Holbæk og Rosa fra Hillerød.

Solrød FC starter salget af julekalendere og juletræer

15-11-2021
Vores U9 årgang pakker lige nu vores SFC kalendere og vores U12 årgang sælger igen i år flotte kvalitets juletræer på center-torvet og vi håber i vil komme forbi og ønske god jul og købe jeres juletræ.

Jersie Open - en fantastisk dag

15-11-2021
Tusind tak til alle jer som kiggede forbi hallen til Jersie Open. Det blev en helt fantastisk dag med bolde, glade og varme hoppende børn, masser af latter og god stemning.

RENT BORD I ÅRHUS!

11-11-2021
SSB´s ligahold stod sammen og leverede en solid 9-0 sejr mod Århus AB. En holdkamp med 5 tresættere, hvor SSB spillerne kendte deres besøgelsestid i de tætte kampe.

Familietennis for dig og dine børn

11-11-2021
Den første søndag, her den 7/11, var en kæmpe succes. Der var 11 børn sammen med 9 forældre som havde en fantastisk sjov og lærerig dag. Alle glæder sig til næste søndag. Vi er så heldige at kunne råde over to baner, så nåede du ikke at tilmelde dig, har vi igen åbnet for tilmelding.

OK Sponsorstøtte til SGF

08-11-2021
Solrød Gymnastikforening er så heldig, at vi får sponsorstøtte fra OK Benzin. Det næste år får vi 30% ekstra støtte, så gå ind i App''en eller tilknyt dit benzinkort til SGF - så er du med til at gøre en forskel for vores gymnaster.

Gymnastik-træner søges

08-11-2021
Karlslunde IF Gymnastik søger trænere, som har interesse i at træne børn, og har lyst til at undervise drenge og piger. Vi har ventelister til vores børnehold for de yngste, og har derfor hårdt brug for flere trænere!

GRATIS ÅBEN TRÆNING i november måned på voksenhold

08-11-2021
Vi vil så gerne have flere voksne i gang med træning, og holder derfor ÅBEN TRÆNING på størstedelen af vores voksenhold i november helt gratis!


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online