31 danmarksmester-titler til Solrød

25. november 2021

I weekenden d. 13. -14. november 2021 løb DM i sport stacking af stablen. Sport stacking er en individuel- og teamsport, hvor du skal stable plastkopper i bestemte sekvenser/pyramider.

KU.BE på Frederiksberg lagde hus til turneringen, som var lavet som Danmarksmesterskab, men også en international turnering med deltagere fra udlandet.

Solrød Sport Stacking Klub (SSSK) var repræsenteret med 9 stackere i alderen 6 til 62 år. Klubbens medlemmer stillede op i forskellige discipliner; single, double, forælder/barn double og relay (stafet), og der blev hentet hele 31 Danmarksmesterskaber hjem.

Alle klubbens ni deltagere blev danmarksmestre i hver deres discipliner og aldersgrupper. 8-årige Julie S. Carlsen blev den helt store vinder. Hun var den hurtigste pige i turneringen på tværs af alle aldersgrupper og vandt 11 Danmarksmesterdiplomer, 4 guldmedaljer og 4 1.-plads pokaler. Stærk gået af alle.


DM var i høj grad også en god social oplevelse for både børn og voksne. Der blev givet en masse High-Fives og fist bumps, og konkurrenterne viste stor respekt for hinandens præstationer. Og så krævede det en masse mod at stille sig på scenen foran et publikum og få kopperne til at opføre sig, som de plejer, når hænderne nu rystede lidt.

SSSK´s træner Simon havde svært ved at skjule sin stolthed, da weekenden var ovre, og den relativt nyetablerede klub fra Solrød havde markeret sig så flot.

Sport stacking er for alle aldre. Solrød Sport Stacking klub træner hver tirsdag kl. 16.30-17.30 i Solrød Aktivitetscenter. Hvis du ønsker at prøve kræfter med sport stacking kan du kontakte klubben: solrod.stacking@gmail.com eller møde op til en gratis prøvetræning om tirsdagen.

Resultater for turneringen kan ses her: https://www.thewssa.com/tournaments/4th-danish-national-championships/2901/resultsANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online