Vær med til indvielse af den nye kunstgræsbane

22. november 2021

Med festlig musik og masser af fodbold bliver den nye kunstgræsbane i Havdrup indviet, og du er inviteret med.

Den nye kunstgræsbane i Havdrup står om lidt klar til at blive taget i brug af de mange aktive borgere. Derfor inviterer Solrød Kommune alle borgere til en hyggelig indvielse af den store kunstgræsbane og de tre mindre tremandsbaner, der ligger i forlængelsen af den store bane.

Indvielsen finder sted lørdag den 27. november 2021 fra kl. 9 på Skolevej 62, 4622 Havdrup (ved den tidligere atletikbane). Der vil være musik ved Solrød Harmoniorkester efterfulgt af en indvielsesceremoni ved borgmester Niels Hörup og formand for Havdrup Fodbold og Futsal, Ole Michael Frisenborg, inden at Havdrup Fodbold indvier banen med fodboldkampe. 

Der vil være mulighed for en gratis kop kaffe, te, eller varm kakao til alle gæster og et gratis stykke brød til de første 200 gæster.


Kilde: Solrød Kommune


Flere artikler

Bowling med vores unge frivillige

29-11-2021
Vores unge hjælpere i SGF har lørdag været ude at bowle og spise Brunch. En hyggelig dag hvor man lærte hinanden at kende på tværs af holdene.

Begivenhedsrig uge for SSB

29-11-2021
Det har været endnu en begivenhedsrig uge for seniorspillerne i SSB.

Indvielse af Havdrup Kunstgræs og Stadion anlæg

18-11-2021
Lørdag d. 27. november kl. 9:00 indvies den nye kunstgræsbane og stadionanlæg i Havdrup med pomp og pragt.

Forstærket U13 hold fra SSB vandt holdturnering i Malmø

15-11-2021
SSB stillede med Leah, Sophia, Nicholas og William H. Vi fik hjælp af Buster fra Køge, Mikkel fra Holbæk og Rosa fra Hillerød.

Solrød FC starter salget af julekalendere og juletræer

15-11-2021
Vores U9 årgang pakker lige nu vores SFC kalendere og vores U12 årgang sælger igen i år flotte kvalitets juletræer på center-torvet og vi håber i vil komme forbi og ønske god jul og købe jeres juletræ.

Jersie Open - en fantastisk dag

15-11-2021
Tusind tak til alle jer som kiggede forbi hallen til Jersie Open. Det blev en helt fantastisk dag med bolde, glade og varme hoppende børn, masser af latter og god stemning.

RENT BORD I ÅRHUS!

11-11-2021
SSB´s ligahold stod sammen og leverede en solid 9-0 sejr mod Århus AB. En holdkamp med 5 tresættere, hvor SSB spillerne kendte deres besøgelsestid i de tætte kampe.

Familietennis for dig og dine børn

11-11-2021
Den første søndag, her den 7/11, var en kæmpe succes. Der var 11 børn sammen med 9 forældre som havde en fantastisk sjov og lærerig dag. Alle glæder sig til næste søndag. Vi er så heldige at kunne råde over to baner, så nåede du ikke at tilmelde dig, har vi igen åbnet for tilmelding.

OK Sponsorstøtte til SGF

08-11-2021
Solrød Gymnastikforening er så heldig, at vi får sponsorstøtte fra OK Benzin. Det næste år får vi 30% ekstra støtte, så gå ind i App''en eller tilknyt dit benzinkort til SGF - så er du med til at gøre en forskel for vores gymnaster.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online