Vi takker Solrød for et godt valg!

18. november 2021


Det er os en stor glæde, at kommunalvalg 2021 er vel overstået og borgerne har sat deres kryds for fremtiden i Solrød.

De kommende 4 år bliver både hårde og spændende, at arbejde med at gøre vores indflydelse gældende i byen og i byrådet. Hvert et kryds er en tillidserklæring, som vi vil leve op til.

VoresSolrød har lagt os i selen for at føre en valgkamp med fokus på, hvordan Solrød fremover skal blive et endnu bedre sted at leve og bo. Vi vil gerne sig tak til alle, der har støttet os, udfordret os og heppet på os.

Det nye byråd skal samle sig med borgmesteren i spidsen. Vores rolle bliver, at kæmpe for vores mærkesager og gøre vores mandater gældende. VoresSolrød vil som lovet arbejde for at forbedre det politiske miljø og for at inddrage borgerne på en respektfuld måde. Til det formål, har vi indgået en solid tværpolitisk konstitueringsaftale med både Liberal Alliance, Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet og Havdruplisten.

De næste fire år er et skridt på vejen mod den næste valgperiode. Valget og valgkampen - og årene og månederne op til, har lært os en masse, som vi vil tage med videre til næste valgkamp. Vi har sat stor pris på de politiske debatter og samtaler med både små og store borgere om, hvad der er det vigtigste for dem i deres liv, her i Solrød.

Vi ser frem til et godt og tæt samarbejde i byrådet.

Venlig Hilsen
VoresSolrød


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online