Tyverier fra biler ved børneinstitutioner – Solrød / Greve

3. november 2021

I løbet af 12 minutter fik politiet to anmeldelser om indbrud i personbiler ved børneinstitutioner, og i samme tidsrum blev føreren af en sort personbil set smide en dametaske ud ad bilvinduet, inden bilen forsvandt i høj fart.

Kl. 15.35 anmeldte en 45-årig mand fra Karlslunde, at en trekantsrude på bilen var blevet knust i tidsrummet kl. 1500-1515, mens han hentede et barn i SFOen på Kongens Enge, Karlslunde. Fra bilen havde tyven stjålet en arbejdstaske, der havde stået foran bagsæde. Tasken indeholdt ud over diverse personlige effekter også en mobiltelefon og en computer.

Omtrent samme fremgangsmåde var anvendt ved et tyveri fra en personbil ved en børnehave på Mosevej, Solrød Strand, efter at en 41-årig kvinde fra Solrød kl. 15.47 også anmeldte indbrud i en personbil ved knusning af en siderude, da hun hentede et barn i institutionen kl. ca. 15.30. Også fra hendes bil var stjålet en taske, der indeholdt bl.a. en computer, fra bilens kabine.

Få minutter inden den sidste anmeldelse havde en opmærksom kvinde fra Solrød Strand kl. 15.43 undret sig over føreren i en sort personbil på Jersie Strandvej. Føreren var kørt ind på en parkeringsplads, hvor føreren havde smidt en taske ud ad bilvinduet, inden bilen var kørt fra stedet i høj fart.

En patrulje kørte til stedet og undersøgte den henkastede taske, hvori der var en computer og en pung formentlig fra tyveriforholdet på Mosevej, Solrød Strand. Ved yderligere undersøgelse af stedet fandt politiet endnu en henkastet taske, som formentlig stammede fra et tyveriforhold tilbage fra august måned.

Politiets gode råd i denne anledning er, at tasker mv. anbringes f.eks. i bagagerummet på et køretøj. Tasken vil således ikke umiddelbart være synlig udefra, ligesom en tyv vil have større besvær med at opbryde et bagagerum inden for det korte tidsrum, hvor bilens fører har et kort ærinde ved en institution.

Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i disse sager, hvis mistænkelige personer eller køretøjer er observeret i forbindelse med enten tyverierne eller ved fund af mulige tyvekoster.


Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra mandag 01/11 til tirsdag 02/11.


Flere artikler

Ukrainsk chauffør gemte afløseren i køleskabet

29-11-2021
Et par køleskabskolde førerkort er ikke nok, når du skal holde det kølige overblik i trafikken. Det må en ukrainsk chauffør erkende efter sit møde med politiet.

Mistænkelige mænd – Solrød Center, Solrød Strand

25-11-2021
Kl. 19:21 fik politiet via alarm 112 melding om, at to mænd måske kunne mistænkes for at være indbrudstyve. En anmelder havde desværre tabt dem af syne i området ved Solrød Center, men politiet rykkede straks ud med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, for at lede efter de to mistænkelige mænd.

Spirituskørsel uden førerret – Jersie Strandvej, Solrød Strand

18-11-2021
Kl. 19.11 anholdt og sigtede politiet en 60-årig mand fra Gentofte for både spirituskørsel og kørsel uden førerret i en personbil, som han havde ført ad Jersie Strandvej, inden han standsede ved en parkeringsplads.

Utilfreds kunde i supermarked – Solrød Center, Solrød Strand

18-11-2021
Kl. 14.53 rykkede politiet ud til et supermarked, hvor en kassemedarbejder var blevet overfaldet af en sur kunde.

Tricktyveri på gaden – Solrød Center, Solrød Center

18-11-2021
Kl. 11.58 anmeldte en 92-årig kvinde fra Solrød Strand, at hun under sin færden i Solrød Centret kl. ca. 10.40 havde fået stjålet sin taske med indhold.

Narkokørsel uden førerret – bil beslaglagt – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

15-11-2021
Kl. 02.44 anholdt og sigtede politiet en 24-årig mand fra Nyborg for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, som politiet fik standset på rastepladsen i Karlslunde i forbindelse med kørsel i nordlig retning på motorvejen.

Færdselskontrol mv. – Køge Bugt Motorvejen – Greve / Køge / Solrød

15-11-2021
Færdselspolitiet foretog torsdag aften en hastighedskontrol på Køge Bugt Motorvejen ved Karlslunde, hvor højst tilladte hastighed ifølge skiltningen er 110 km/t.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

15-11-2021
Kl. 17.02 var en patrulje på vej ad motorvejen i nordlig retning i anledning af en anmeldelse om et færdselsuheld, da patruljebilen selv undervejs blev impliceret i et sammenstød med en anden bilist.

Tyveri af GPS-udstyr fra entreprenørmaskiner – Solrød / Køge

11-11-2021
Mandag morgen modtog politiet tre anmeldelser om tyverier af GPS-udstyr fra entreprenørmaskiner. Tyverierne var foregået i løbet af weekenden fra maskiner, der både havde stået frit tilgængeligt eller bag indhegning på byggepladser.

Rolig formiddag og smil på læben i Solrød Centret

08-11-2021
"Godt I er her" – lød det fra en glad borger, der netop havde fået en snak med de to betjente fra politiets Forebyggelsesafdeling Øst, der torsdag middag gik fodpatrulje i Solrød Centret.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online