Sydkystens Hundeskole

11. september 2009

Sydkystens Hundeskole er etableret af en gruppe personer, som synes der manglede træningsmuligheder i Solrød.

Sydkystens Hundeskole er etableret af en gruppe personer, som synes der manglede træningsmuligheder i Solrød. Undervisningen står Camilla Dinesen, Katrine Søegaard, Mette Andreassen og Paul Lysholdt Rasmussen for. De er professionelt uddannede instruktører fra anerkendte adfærdsbehandlere, trænere og uddannelsesinstitutioner.

Vi tilbyder undervisning for alle hunde: hvalpe, unghunde, hverdagslydighed, konkurrencelydighed og rallylydighed. Sidstnævnte er en ny, sjov og meget populær sport, hvor fører og hund skal gennemgå en bane, hvor der er skilte, der viser hvad man skal gøre.

Det skal være sjovt at træne hund, både for hund og fører. Derfor arbejder vi med positive metoder og belønner hundens eget initiativ og al ønsket adfærd. Vores mål er at vores kursister får en række gode værktøjer til at arbejde med deres hunde, således at de kan opnå de resultater som de ønsker. Al træning tager udgangspunkt i den enkelte hunds niveau og førerens ambitioner. I forbindelse med etableringen af Sydkystens Hundeskole udtaler formanden Paul Lysholdt Rasmussen bl.a. ”I en tid, hvor fokus i den off entlige debat er på kamphunde, ønsker vi at fokusere på, at alle hunde og førere – gennem moderne, positive træningsmetoder – kan lære en masse. Lige fra grundlæggende øvelser, som at komme, når der kaldes og gå pænt i snor, til komplekse øvelser der indgår i konkurrencelydighed. Sydkystens Hundeskole er for alle, der vil arbejde med deres hunde, til glæde for både sig selv og hunden.”

Du kan læse mere om Sydkystens Hundeskole på www.sydkystenshundeskole. dk.


Flere artikler

31 danmarksmester-titler til Solrød

25-11-2021
I weekenden d. 13. -14. november 2021 løb DM i sport stacking af stablen. Sport stacking er en individuel- og teamsport, hvor du skal stable plastkopper i bestemte sekvenser/pyramider.

Antallet af ansøgere til Dansk Folkehjælps Julehjælp sætter ny Danmarksrekord

25-11-2021
Den 1. november åbnede Dansk Folkehjælp og Ekstra Bladet op for ansøgninger til dette års Julehjælp, som fattige og udsatte familier kan søge hele måneden ud, og allerede nu, en uge inden december, har ansøgertallet sat en trist rekord. Indtil videre har 15.093 familier søgt om Julehjælp, hvilket er mere end sidste år, hvor i alt lidt over 15.000 udsatte havde brug for hjælp til at klare julen. Ifølge generalsekretær hos Dansk Folkehjælp, Klaus Nørlem, vidner stigningen om et langt mere permanent fattigdomsproblem i Danmark i ly af coronakrisen. Samtidig frygter organisationen, hvilken konsekvens de stigende forbrugsomkostninger vil have for de mest udsatte børnefamilier i Danmark op til jul.

Black Night Market

25-11-2021
Her kan du se programmet til Black Night Market og Black Days i Solrød Center.

Åbent hus 2022 på Solrød Gymnasium

25-11-2021
Den 18. januar 2022 slår vi dørene op til en spændende og informativ oplevelse på Solrød Gymnasium. Her får du som grundskoleelev et grundigt indtryk af skolens mange faciliteter.

Galleriet i december - billed- og æskemageri på Solrød Bibliotek og Kulturhus

25-11-2021
Billedmager Jennifer Mary Lehm og æskemager Minna Andersen er december måneds kunstnere på Solrød Bibliotek og Kulturhus. Her viser de nye facetter fra kunstens verden.

Længere svar tid på e-mail

25-11-2021
Solrød Bibliotek og Kulturhus oplever i øjeblikket vanskeligheder med vores mail-server, hvilket kan betyde længere svartider.

Christina læser: Solrøds populæreste bog

25-11-2021
Så er vi nået til førstepladsen på listen over Solrødborgernes yndlingsbøger. Sara Blædels roman "Bedemandens datter" (2016) er blevet udlånt hele 715 gange gennem de seneste fem år, og i denne artikel kan du læse om de træk ved bogen, der efter min mening har gjort den til en sand udlånsfavorit.

Ny konstitueringsaftale på plads i Solrød: De borgerlige samles om ny LA-borgmester

22-11-2021
Der har været sagt og skrevet meget om valget i Solrød Kommune, og en kort overgang så socialdemokraten Jonas Ring Madsen ud til at løbe med borgmestertitlen, men hen over weekenden har de borgerlige partier fundet hinanden, og det betyder, at Liberal Alliances Emil Blücher bliver ny borgmester i en borgerlig aftale, der også inkluderer tværpolitiske HavdrupListen.

Black Friday i Solrød Center

22-11-2021
SPAR OG HYG LOKALT - Vi glæder os til at se jer!

JA TAK TIL EN BORGERLIG KOMMUNE

22-11-2021
NY KONSTITUERINGSAFTALE PÅ PLADS I SOLRØD: DE BORGERLIGE SAMLES OM NY LA-BORGMESTER.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online