SOLRØD KAN MERE

11. oktober 2021

Socialdemokratiet har en klar målsætning om at vinde borgmesterposten i Solrød Kommune, og tirsdag den 5. oktober præsenterede Socialdemokratiet deres valgprogram for 2022 – 2025 under sloganet SOLRØD KAN MERE.

”Solrød Kommune er et godt sted at bo, men hvis Solrød kommune i fremtiden skal kunne levere en høj service for alle borgere og en stærk økonomi, er der behov for nye politiske løsninger. Derfor udfordrer Socialdemokratiet det mangeårige venstrestyre i kommunen.” siger socialdemokratiets borgmesterkandidat Jonas Ring Madsen
 
Det er afgørende for Socialdemokratiet, at det kommunalpolitiske arbejde kommer tættere på borgerne. Borgerne skal inddrages på nye måder for at give bedre løsninger i fremtiden. Solrød Kommune er en lille kommune, og det bør skabe muligheder for en bedre dialog, end det er tilfældet i dag.


 
”Den nuværende politiske ledelse har smidt arbejdshandskerne, og der er knaster i det lokale samarbejde både med borgerne og internt i byrådet. Det kræver en fornyelse og nye politiske løsninger. Den opgave kan vi løfte, og vi håber, at vælgerne i Solrød Kommune vil vise os den tillid ved det kommende kommunalvalg d. 16. november” siger socialdemokratiets borgmesterkandidat Jonas Ring Madsen i forbindelse med præsentationen af socialdemokratiets valgprogram for den kommende valgperiode.
 
Solrød Kommune står overfor store udfordringer. Vi bliver flere ældre som får brug for støtte og pleje i fremtiden, derfor skal hjemmeplejen fornyes, og det skal være slut med kontrol og tidstyrani. Men der bliver også flere seniorer der kan bidrage aktivt. Det giver udfordringer i den fremtidige boligpolitik. Solrød Kommune får brug for mange flere seniorboliger. Det er grunden til at Socialdemokratiet har et mål om 400 nye seniorboliger.
 
”Klimaudfordringen er en vigtig lokal opgave. Vi skal være i front med nye løsninger omkring energiforsyning og energispareprojekter. Solrød har gode forudsætninger for at være i front med den opgave, Derfor skal vi også være ambitiøse i den kommende valgperiode. Derfor er vores overskrift for det kommende arbejde”. SOLRØD KAN MERE. ” siger socialdemokratiets borgmesterkandidat Jonas Ring Madsen”
 
Socialdemokratiet lægger ti mærkesager frem i valgprogrammet som fx ny organisering af ældreplejen, stærke dagtilbud, en folkeskole i særklasse og så skal støjen ned og naturen prioriteres op.
 
”Så kender vælgerne vores prioriteter. Men vi er naturligvis parate til samarbejde for at skabe gode lokale løsninger. Det bliver bydende nødvendigt i den kommende periode, siger socialdemokratiets borgmesterkandidat Jonas Ring Madsen. Mød ham og de øvrige socialdemokratiske kandidater på gader, stræder og vælgermøder i løbet af valgkampen,
 
Valgprogrammet kan læses på JonasRing.dk/politisk-program eller på Socialdemokratiet i Solrøds hjemmeside.
 
 

Venlig hilsen

Jonas Ring Madsen

Gruppeformand i Socialdemokratiet


Flere artikler

Hastighedskontrol ved skole – Karlslunde Landevej, Karlslunde

14-10-2021
Fra kl. 12:30 og to timer frem havde færdselspolitiet taget opstilling med et lasermålerudstyr ud for en skole, så hastigheden på de trafikanter, der passerede skolen, kunne kontrolleres.

Konservative vil nedsætte konkret støjudvalg i Solrød Kommune

14-10-2021
Arbejdet med at minimere støjen fra Køge Bugt-motorvejen bør fokuseres og formaliseres yderligere, og det fortjener mere politisk opmærksomhed og vedholdenhed. Det mener den konservative borgmesterkandidat Jan Færch, der derfor nu stiller forslag om, at byrådet efter valget nedsætter et konkret støjudvalg i kommunen, der skal arbejde videre med de forskellige muligheder.

PARTIFORMAND JAKOB ELLEMANN-JENSEN BESØGER SOLRØD

12-10-2021
I morgen, onsdag den 13. oktober, gæster Venstres formand Jakob Ellemann-
Jensen Solrød

Jubiii – Efterårsferie!

11-10-2021
Kom en tur i Solrød Center i efterårsferien, hvor vi har pyntet op til Halloween og få en (u)hyggelig oplevelse med vores populære børnebillet under åben himmel.

50 års Jubilæum i Solrød Billard Klub

11-10-2021
I Solrød Billardklub kan vi nu, med stor glæde, se frem til, at skulle fejre vores 50 års Jubilæum. I den anledning inviterer vi fredag d. 22. oktober kl. 15:30-18:30
 til reception, og åbent hus, i vores dejlige klublokaler på adressen: 
Solrød Skole, Højagervænget 21, 2680 Solrød Strand.

Pimp dit værelse

11-10-2021
Gør dit værelse Instagram-klar med skønne DIY-projekter, der både pynter på væggene og i dit feed.

Livestream - Yngre med årene

11-10-2021
Professor Bente Klarlund Pedersen fortæller om hvordan forskning viser at ikke bare din livsstil, men også livsindstilling - er med til, i et vist omfang - at bestemme om du vil dø som en rask 90-årig eller som en syg 80-årig.

Det nye arrangementsprogram er landet!

11-10-2021
Det nye arrangementsprogram er kommet fra trykken - og vi glæder os til at dele det med dig.

Foredrag om skam i Solrød Center

11-10-2021
LAP Køge og Omegn afholder et foredrag om emnet skam
, tirsdag den 16. november fra klokken 13.30 til 15.45 i I Aktivitet- og Frivilligcenteret.

Har du kørt i en lyserød Jaguar?

07-10-2021
Nu får du chancen i Solrød Center, fredag d. 8/10 kl. 15-18 når stylist Maria Schøn kommer med sin lyserøde Jaguar og du kan vinde en tur ved at købe en lyserød sløjfe, fra kræftens bekæmpelse, og måske være den heldige vinder.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online