Drop in-dåb i Solrød Strandkirke

7. oktober 2021

Lørdag den 2. oktober var der drop in-dåb i Solrød Strandkirke.

Marie Louise Wibroe var en af dem, der mødte op med sin nærmeste familie og blev døbt af præst Carsten Mølgaard Hansen. Marie Louise skal konfirmeres til foråret, og det kræver, at hun er døbt inden.

"Jeg var lidt nervøs, inden vi kom, fordi jeg ikke vidste, hvad der skulle ske, men Carsten var god til at forklare hele processen for mig", sagde en glad Marie Louise efter dåben, mens hun skålede i børnechampagne med familien - som nød et glas voksenbobler.

Hun og hendes to søstre har selv fået lov til at bestemme, om de ville døbes og konfirmeres.En anden konfirmand blev også døbt, og en lille dreng fik sin dåb rykket et par måneder frem, så han stadig kunne være i den fine hæklede familiedåbskjole med tilhørende kyse.

En kvinde kom spontant ind og blev døbt, da hun havde set et banner på kirkevæggen, som reklamerede for dagens drop in-dåb.

Kirken var åben fra kl. 10 til 14, og hele dagen var der masser af smil og glæde. Især fordi der var god tid til at snakke med kirkens tre præster, som udover Carsten Mølgaard Hansen er Mona Møberg Larsen og Charlotte Gravesen.

Kilde: Solrød Sogn


Flere artikler

Land Art for voksne på Solrød Strand

20-01-2022
Havdrup kirkes vikarierende kirke- og kulturmedarbejder, billedkunstner Pernille Mejslov inviterer voksne til at skabe deres eget lille stykke Land Art. Det sker to lørdage i februar med fokus på kreativitet og fordybelse, åndelighed og udeliv.

Nye bænke på Jersie Kirkegård

17-01-2022
Hvis du skal ud og gå en tur, så bør du slå et slag forbi Jersie Kirkegård. Vi har nemlig købt tre nye klassiske Københavner-bænke - og de er klar til at blive taget i brug.

Ugen i Solrød Sogn

17-01-2022
Her kan du se hvad der sker i løbet af de næste otte dage i Solrød Sogn.

Restriktioner i folkekirken lempes

13-01-2022
Fra søndag den 16. januar ophæves arealkravet for folkekirkens gudstjenester og andre arrangementer.

Aftengudstjenester får fokus på musik og ord

13-01-2022
Tirsdag den 25. januar kl. 19.30 er der aftengudstjeneste ved Carsten Mølgaard Hansen i Solrød Kirke.

Ugen i Solrød Sogn

10-01-2022
Her kan du se hvad der sker i løbet af ugen i Solrød Sogn.

Fastelavn i Solrød Strandkirke

06-01-2022
Fastelavnssøndag, søndag 27. februar kl. 11, holder vi en gudstjeneste for børn og deres familier, hvor vi klæder os ud og slår katten af tønden.

Sæsonansat gravermedhjælper – er det dig?

30-12-2021
Havdrup Kirke har brug for en "sommerfugl" (= sæsonansat gravermedhjælper) til Havdrup kirkegård 37 timer pr. uge i perioden 1. marts til 31. oktober 2022. Der er mulighed for genansættelse i 2023.

Jersie Kirke takker for i år

30-12-2021
Selv om årets sidste måned betød en række aflysninger og ændringer pga. corona, ser vi tilbage på et år med mange fine gudstjenester og arrangementer - bl.a. fejringen af 10 års fødselsdag for Jersie Sognehus.

Sig farvel til 2021

30-12-2021
Vi tager afsked med det forgangne år og byder det nye år velkommen ved at holde gudstjeneste i Solrød Strandkirke nytårsaftensdag kl. 15.30.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online