Foredrag om skam i Solrød Center

11. oktober 2021

LAP Køge og Omegn afholder et foredrag om emnet skam
, tirsdag den 16. november fra klokken 13.30 til 15.45 i I Aktivitet- og Frivilligcenteret.

Tina Hesselbjerg, formand, LAP Køge og Omegn

Vores kommende arrangement, som hedder SKAM, arrangeres af LAP Køge og Omegn. Det er et PR-arrangement, der fortrinsvis henvender sig til potentielle LAP-medlemmer i Solrød og deres pårørende, da vi er ved at etablere os i Solrød. Krista Korsholm Bojesen er psykolog og holder foredraget om SKAM. PsykInfo København er medarrangør og de har lavet programmet, der ligeledes ses her.

Ønsker du at deltage i dette arrangement så kontakt mig enten via telefon, sms eller mail.

Kontakt Tina på telefon: 29887991 eller mail: t.hesselbjerg@gmail.com

Sidste frist for tilmelding: Mandag den 8. november klokken 12.00.

Vi har også fået stillet et kontor til rådighed af Aktivitets-og frivilligcenteret. Her holder vi åbent den første mandag i måneden mellem klokken 10 og 12.


Program for Skam den 16. november i Aktivitets- og Frivilligcenteret, Solrød Centeret 85

Spoken Word: Ingen er perfekt

Oplev Dy, Mai og Farah fra landsindsatsen ”En AF OS”, når de sparker tabu-døren ind og læser digte op om deres oplevelser af skam og perfekthedskultur i livet med en psykisk sygdom. Sammen bryder vi tavshed.

13.30: Velkomst

Få dig en god sandwich plus noget drikkelse

13.45 – 14.15: Spoken Word: Hvad er skam for mig?

Dy, Mai og Farah åbner scenen og læser digte op om deres oplevelser af skam.

14.15 – 15.00: Hvad er skam?

Psykolog og skamforsker Krista Korsholm Bojesen gør os klogere på skam og hvorfor det fylder så meget for os moderne mennesker.

15.00 – 15.15: Pause

15.15 – 15.45: Panelsamtale: 

Snak om skam og selvfølelse. Mød et panel af ambassadører fra ”EN AF OS” til en samtale om skam og om at føle sig ok og elsket.


Krista Korsholm Bojesen, psykolog

Af Tina Hesselbjerg

“Skam er følelsen af at være forkert. Ikke være god nok eller lige så meget værd som andre. Det er en følelse, som ofte er et problem for mennesker med psykisk sygdom. Det er så nemt at føle sig forkert, selv om det ikke burde være skamfuldt. Følelsen kan få os til at miste modet og håbet. Så hvordan håndterer vi skammen på en god måde og kommer fri af den?”

Det vil psykolog og forfatter Krista Korsholm Bojesen holde foredrag om. For det modsatte af skam er at føle sig værdifuld. Og det fortjener alle!

Foredraget er både relevant for lidende og deres pårørende.

Hvis du måtte have et ønske om at vide mere om vores lokalafdeling i Lap, vi hedder Lap Køge og Omegn, så henvend dig venligst til mig på telefon 29887991. Vi har også en hjemmeside, der viser hvad vi har haft af arrangementer igennem flere år. Den hedder: www.lapkoege.dk.

Tina Hesselbjerg
Formand
Lap Køge og Omegn


Flere artikler

Hastighedskontrol ved skole – Karlslunde Landevej, Karlslunde

14-10-2021
Fra kl. 12:30 og to timer frem havde færdselspolitiet taget opstilling med et lasermålerudstyr ud for en skole, så hastigheden på de trafikanter, der passerede skolen, kunne kontrolleres.

Konservative vil nedsætte konkret støjudvalg i Solrød Kommune

14-10-2021
Arbejdet med at minimere støjen fra Køge Bugt-motorvejen bør fokuseres og formaliseres yderligere, og det fortjener mere politisk opmærksomhed og vedholdenhed. Det mener den konservative borgmesterkandidat Jan Færch, der derfor nu stiller forslag om, at byrådet efter valget nedsætter et konkret støjudvalg i kommunen, der skal arbejde videre med de forskellige muligheder.

PARTIFORMAND JAKOB ELLEMANN-JENSEN BESØGER SOLRØD

12-10-2021
I morgen, onsdag den 13. oktober, gæster Venstres formand Jakob Ellemann-
Jensen Solrød

Jubiii – Efterårsferie!

11-10-2021
Kom en tur i Solrød Center i efterårsferien, hvor vi har pyntet op til Halloween og få en (u)hyggelig oplevelse med vores populære børnebillet under åben himmel.

SOLRØD KAN MERE

11-10-2021
Socialdemokratiet har en klar målsætning om at vinde borgmesterposten i Solrød Kommune, og tirsdag den 5. oktober præsenterede Socialdemokratiet deres valgprogram for 2022 – 2025 under sloganet SOLRØD KAN MERE.

50 års Jubilæum i Solrød Billard Klub

11-10-2021
I Solrød Billardklub kan vi nu, med stor glæde, se frem til, at skulle fejre vores 50 års Jubilæum. I den anledning inviterer vi fredag d. 22. oktober kl. 15:30-18:30
 til reception, og åbent hus, i vores dejlige klublokaler på adressen: 
Solrød Skole, Højagervænget 21, 2680 Solrød Strand.

Pimp dit værelse

11-10-2021
Gør dit værelse Instagram-klar med skønne DIY-projekter, der både pynter på væggene og i dit feed.

Livestream - Yngre med årene

11-10-2021
Professor Bente Klarlund Pedersen fortæller om hvordan forskning viser at ikke bare din livsstil, men også livsindstilling - er med til, i et vist omfang - at bestemme om du vil dø som en rask 90-årig eller som en syg 80-årig.

Det nye arrangementsprogram er landet!

11-10-2021
Det nye arrangementsprogram er kommet fra trykken - og vi glæder os til at dele det med dig.

Har du kørt i en lyserød Jaguar?

07-10-2021
Nu får du chancen i Solrød Center, fredag d. 8/10 kl. 15-18 når stylist Maria Schøn kommer med sin lyserøde Jaguar og du kan vinde en tur ved at købe en lyserød sløjfe, fra kræftens bekæmpelse, og måske være den heldige vinder.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online