Klar til valget

20. september 2021

Socialdemokratiet, Det Konservative Folkeparti, De Radikale og Dansk Folkeparti har haft samlet kærnetropperne til årsmøder i weekenden.

Nogen har haft mere ro end andre og nogen har følt mere medvind end tidligere.


På Socialdemokratiets kongres var der mange gode toner fra Statsminister Mette Frederiksen. Fx arbejdes der på at løsne centraliseringen og skabe en bedre balance mellem land og by. Hun slog fast, at der skal endnu mere fart på den grønne omstilling i Danmark. En melding der uden tvivl kommer til at påvirke den verserende forhandling om landbrugssektorens udledning af CO2. Konkrete og bindende mål kan blive nødvendig måtte man forstå. 


Fælles for alle årsmøderne er, at vi nu har samlet tropperne og skærpet profilen henimod kommunalvalget den 16. november.


Socialdemokratiet er absolut klar med gode kandidater, som vil sætte dagsordenen op mod valget. Nye friske kræfter og erfarne folk. Fornyelse og stabilitet, kan man sige. 


Der er mange mærkesager, som skal skubbes frem i bussen og drøftes. Der skal nye løsninger til i den kommende valgperiode.


Med årsmødernes afslutning er der nu nedtælling til valget.


God kamp til alle.
John Wennerwald

Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet


Flere artikler

Flygtningecenter i Solrød

03-03-2022
Vi kan mere, også for flygtninge!!

Ny idrætshal på vej ved Solrød Idrætscenter

03-03-2022
Der har meget længe været et berettiget ønske fra Solrød Kommunes mange idrætsforeninger om at få bygget en ny og moderne idrætshal. Kapaciteten er voldsomt presset, og idrætsorganisationerne har været inddraget i en omfattende proces, der skulle kortlægge, hvordan en ny hal skulle se ud.

Konservativ glæde over ny konstituering: Solrød forbliver borgerlig

22-11-2021
Søndag indgik Det Konservative Folkeparti, Venstre, HavdrupListen og Liberal Alliance en ny konstitueringsaftale, der gør Emil Blücher (LA) til borgmester og Niels Hörup (V) til viceborgmester. Morten Scheelsbeck (K) bliver formand for et nyoprettet kultur-, idræt- og fritidsudvalg, og Mads Silberg (K) bliver næstformand i Familie- og Uddannelsesudvalget.

Skal vi ikke snart digitalisere folkeskolen?

15-11-2021
Jeg er 38 år, og jeg gik i skole i Taastrup i 90´erne. Dengang fungerede den typiske undervisning på den måde, at jeg og alle andre elever sad ved hvert vores lille bord og havde nøjagtigt de samme bøger i de samme fag, og vi arbejdede på samme tid med de samme ting.

Så er det nu!

15-11-2021
Du har nu chancen for at ændre på tingenes tilstand i Solrød Kommune.

VoresSolrød - Seniorpolitik

11-11-2021
Den biologiske alder bestemmer, hvornår vi kan gå på pension, men ikke, hvornår den enkelte får behov for hjælp. Når det sker, skal pleje og omsorg være tilgængelig og værdig - det skylder vi vore ældre medborgere.

1 + 1 = 2 biler = Mere støj

11-11-2021
Trafik og støj skal nedbringes i Solrød. Støj og trafik er ifølge WHO en “stille dræber". Støj angriber velvære og helbred med risiko for stress og hjertekar-sygdomme. 3000 borgere i Solrød er støjplaget. Og antallet vil stige viser målinger. VoresSolrød vil arbejde for ansvarlig forandring.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online