Hurra for lokale holdninger

13. september 2021

Nu nærmer vi os med hastige skridt kommunalvalget og så sker der altid noget nyt. Eksisterende partier/lister retter sig og nye partier og lister opstår. Lokale engagerede borgere melder sig, og vil være med til at bestemme fremtiden for vores lokalmiljø.
Det er fantastisk og det minder om, at lokalpolitik ikke er mere end vi lokale borgere og naboer gør det til.

I lokalpolitik er der plads til alle, som vil være med til at skabe fremtiden for en selv og naboerne i lokalområdet. Alle kan og bør deltage i et eller andet omfang og det er herligt, når nye kræfter ønsker at være med.

Op mod en ny valgperiode er det naturligt også tiden, hvor bedømmelsen og diskussionen af den forgangne periode kommer frem - ligesom mange har holdninger til fremtiden.

Lokale lister, som er uafhængige og drevet af mange gode folk som brænder for deres lokalområde, opstår ofte, når mange har oplevet, at der er noget, som ikke er godt nok. Det kan være meget konkrete emner, som kan være delelementer i et større sammenhæng, men det kan også være en grundlæggende utilfredshed med tingenes tilstand.

Uanset hvad, så påvirker den spirende interesse og det brændende engagement vilkårene for vores hverdag. Udmeldinger og debatter om fremtiden giver altid grund til eftertanke.

Hurra for vores lokale demokrati, der lever i bedste velgående.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet


Flere artikler

Flygtningecenter i Solrød

03-03-2022
Vi kan mere, også for flygtninge!!

Ny idrætshal på vej ved Solrød Idrætscenter

03-03-2022
Der har meget længe været et berettiget ønske fra Solrød Kommunes mange idrætsforeninger om at få bygget en ny og moderne idrætshal. Kapaciteten er voldsomt presset, og idrætsorganisationerne har været inddraget i en omfattende proces, der skulle kortlægge, hvordan en ny hal skulle se ud.

Konservativ glæde over ny konstituering: Solrød forbliver borgerlig

22-11-2021
Søndag indgik Det Konservative Folkeparti, Venstre, HavdrupListen og Liberal Alliance en ny konstitueringsaftale, der gør Emil Blücher (LA) til borgmester og Niels Hörup (V) til viceborgmester. Morten Scheelsbeck (K) bliver formand for et nyoprettet kultur-, idræt- og fritidsudvalg, og Mads Silberg (K) bliver næstformand i Familie- og Uddannelsesudvalget.

Skal vi ikke snart digitalisere folkeskolen?

15-11-2021
Jeg er 38 år, og jeg gik i skole i Taastrup i 90´erne. Dengang fungerede den typiske undervisning på den måde, at jeg og alle andre elever sad ved hvert vores lille bord og havde nøjagtigt de samme bøger i de samme fag, og vi arbejdede på samme tid med de samme ting.

Så er det nu!

15-11-2021
Du har nu chancen for at ændre på tingenes tilstand i Solrød Kommune.

VoresSolrød - Seniorpolitik

11-11-2021
Den biologiske alder bestemmer, hvornår vi kan gå på pension, men ikke, hvornår den enkelte får behov for hjælp. Når det sker, skal pleje og omsorg være tilgængelig og værdig - det skylder vi vore ældre medborgere.

1 + 1 = 2 biler = Mere støj

11-11-2021
Trafik og støj skal nedbringes i Solrød. Støj og trafik er ifølge WHO en “stille dræber". Støj angriber velvære og helbred med risiko for stress og hjertekar-sygdomme. 3000 borgere i Solrød er støjplaget. Og antallet vil stige viser målinger. VoresSolrød vil arbejde for ansvarlig forandring.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online