Solrød svømmeren Malte Hjalholt tager guldet til Danmarksmesterskaberne i 10 km åbent vand for juniorer.

9. september 2021

Malte Hjalholt kunne efter 10 KM svømning lade sig kåre som Danmarks hurtigste juniorsvømmer

Danmarksmesterskaberne i 10 km åbent vand svømning 2021 blev afholdt i Limfjorden i år. Her var ruten lagt ud til at svømmerne skulle krydse fra Aalborg over til Nørresundby for herefter fire gange at svømme en bane, langs Nørresundby kysten. Ved åbent vand svømning spiller vind, vejr og strøm altid en stor rolle. I år blev feltet mødt af fint solskin, let vind men en stærk strøm fra vest mod øst. Da vandtemperaturen var målt til under 19 grader betød det at alle skulle svømme distancen i våddragt. Et forhold, som passede Malte fint.

Til DM åbent vand stævne starter begge køn og alle aldersklasser samtidigt. Alle svømmere lagde ud med et godt højt tempo og Malte kom fint med fra start. Efter ca. 1 km lå han alene, lidt efter de forreste fire svømmere, men med en god afstand til de øvrige juniorsvømmere. Da Malte ikke kom i gruppe med nogen undervejs var det en ekstra mental udfordring at holde gejsten og tempoet, det efterfølgende lange stræk. Men efter en god fight på 2 timer 32 minutter og 35 sekunder kunne Malte, til trods for at han er gigtpatient, erklære sig for vinder af juniorgruppen.

Malte Hjalholt har modtaget guldmedaljen og står øverst på skamlen efter sin præstation på 10 km åbent vand svømning. 2. pladsen: Christian Andersen, 3. pladsen: Emil Jaworski begge fra Svømmeklubben Nord.
Foto: Torben Hjalholt, alle rettigheder til publikation er givet frit.


Fra venstre, Solrød svømmer Malte Hjalholt, sammen med Torben Hjalholt og Philip Krogh Brønnicke, der begge træner åbenvand svømning sammen med Malte.
Foto: Ukendt fotograf, alle rettigheder tilhører Malte Hjalholt og er givet frit til publikation.


Flere artikler

Pilates om lørdagen?

16-09-2021
Skal du være med på Solrød Gymnastikforenings pilates hold om lørdagen? Vi har fokus på bløde bevægelser og fascia, øvelserne bliver tilpasset så alle har mulighed for at være deltagende i 1 1/2 time.

Turbo Junior 2007-2009

16-09-2021
Kan du godt lide at springe, så kom og prøv Solrød Gymnastikforenings hold Turbo Junior 2007-2009. Vi øver spring både på airtracken og i trampolinen.

Maria Tommerup og Jonathan Melgard U17 europamestre

13-09-2021
Efter en overbevisende indsats, satte Maria og Jonathan sig på tronen ved de europæiske mesterskaber i Slovenien.

Knebent nederlag til Gentofte i Badmintonligaen

13-09-2021
Efter en svær start hvor SSB kom bagud med 0-4, var det tæt på et fuldkommen comeback.

+50 holdet rykker op igen!

09-09-2021
Efter sidste års oprykning fra 4. til 3. division har holdet minsandten vundet sin række igen, og er fra næste sæson at finde i 2. division.

Ligabadminton tirsdag - SSB mod Gentofte

06-09-2021
Tirsdag aften spiller ligaholdet i Solrød Idrætscenter kl. 19.00 mod Gentofte. Klubben håber at mange vil møde op i SIC og støtte holdet til forhåbentlig en sejr.

Begynderturnering i Solrød Tennis Klub

06-09-2021
I går, søndag den 5/9 var 12 deltagere fra sommerens Voksenintroduktionshold samlet til en turnering. Det var en helt igennem sjov, dejlig og hyggelig dag. Alle mødte op med kampgejst og opsat på at lære meget mere om tennis.

Dobbelt senior kamp på søndag

02-09-2021
Kom op på banerne og bak drengene op. Der er dobbelt senior kamp søndag den 5. september i Havdrup.

Mestermaskotten Nanok fra Brøndby var på besøg i Solrød

02-09-2021
Mange var mødt op for at møde den populære Maskot Nanok på kunstbanerne i Solrød d. 1. september.

Solrød Gymnastikforening vandt årets idrætspræstation hos SIU

30-08-2021
Solrød Gymnastikforening vandt årets idrætspræstation i SIU for deres store arbejde med at fastholde medlemmer under Corona.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online