Anonym og fortrolighed

Weekendavisen har fået fat i den fortrolige rapport om Naser Khaders gøren og laden i samværet med mere eller mindre bekendte kvinder. Rapporten er udarbejdet af advokatfirmaet Plesner.

Alle kvinderne som har meldt sig i forbindelse med Khaders handlinger, er lovet anonymitet og fortrolighed i forbindelse med deres medvirken til udarbejdelse af rapporten. Det er desværre ikke tilfældet, kan det konstateres.

Advokatfirmaet Plesner har oplyst, at der kun er to fysiske eksemplarer af rapporten, som er udleveret og som kan danne grundlag for artiklen i Weekendavisen. Plesner oplyser desuden, at det kun er Naser Khader og hans advokat, der har været i besiddelse af fysiske eksemplarer af advokatrapporten.
På første side af advokatrapporten står der, at oplysningerne i rapporten er strengt fortrolige, og at indholdet ikke må deles med andre.

Hvem der har lækket rapporten og hvad er årsagen til offentliggørelsen, er stadig ukendt.

Det er forkasteligt at kvinderne, i denne sag, ikke kunne stole på løfterne i en utrolig privat sag som denne.

Det gavner ikke lysten til at stå frem med private oplysninger eller fremtidige advokatundersøgelser.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for Socialdemokratiet


Flere artikler

Flygtningecenter i Solrød

Vi kan mere, også for flygtninge!!

Ny idrætshal på vej ved Solrød Idrætscenter

Der har meget længe været et berettiget ønske fra Solrød Kommunes mange idrætsforeninger om at få bygget en ny og moderne idrætshal. Kapaciteten er voldsomt presset, og idrætsorganisationerne har været inddraget i en omfattende proces, der skulle kortlægge, hvordan en ny hal skulle se ud.

Konservativ glæde over ny konstituering: Solrød forbliver borgerlig

Søndag indgik Det Konservative Folkeparti, Venstre, HavdrupListen og Liberal Alliance en ny konstitueringsaftale, der gør Emil Blücher (LA) til borgmester og Niels Hörup (V) til viceborgmester. Morten Scheelsbeck (K) bliver formand for et nyoprettet kultur-, idræt- og fritidsudvalg, og Mads Silberg (K) bliver næstformand i Familie- og Uddannelsesudvalget.

Skal vi ikke snart digitalisere folkeskolen?

Jeg er 38 år, og jeg gik i skole i Taastrup i 90´erne. Dengang fungerede den typiske undervisning på den måde, at jeg og alle andre elever sad ved hvert vores lille bord og havde nøjagtigt de samme bøger i de samme fag, og vi arbejdede på samme tid med de samme ting.

Så er det nu!

Du har nu chancen for at ændre på tingenes tilstand i Solrød Kommune.

VoresSolrød - Seniorpolitik

Den biologiske alder bestemmer, hvornår vi kan gå på pension, men ikke, hvornår den enkelte får behov for hjælp. Når det sker, skal pleje og omsorg være tilgængelig og værdig - det skylder vi vore ældre medborgere.

1 + 1 = 2 biler = Mere støj

Trafik og støj skal nedbringes i Solrød. Støj og trafik er ifølge WHO en “stille dræber". Støj angriber velvære og helbred med risiko for stress og hjertekar-sygdomme. 3000 borgere i Solrød er støjplaget. Og antallet vil stige viser målinger. VoresSolrød vil arbejde for ansvarlig forandring.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online