Kampen om velfærden

Så er forhandlingerne om næste års budget for kommunerne skudt i gang. Corona er gledet i baggrunden og vi er næsten tilbage ved ”normal drift” – i hvert fald i forhold til kommunernes økonomi.

Budgetseminarer er i de fleste kommuner afholdt og budgetarbejdet er skudt i gang. Hvad skal prioriteres og hvad skal der være mindre af. Hvilke områder skal have et ekstra løft; Er det børn, unge, ældre, kultur eller idræt, som skal have mere fokus og bedre økonomiske vilkår i 2022?

Pengene kan kun bruges en gang og der er kun de penge, som er tilstede. Så hvis noget skal have et løft, så er der andet som skal holde for.

Det er uklart, hvad det ender med, men sikkert er det, at Socialdemokraterne kæmper for at udnytte alle muligheder og løfte velfærden.

Forbedringer af ældreplejen, skoler og daginstitutioner er områder, som der naturligt kæmpes for i alle kommuner. Der er også mulighed for at spare pengene og bruge noget mere til anlæg af f.eks. idrætsfaciliteter.

Interesserne fra de enkelte byrådsmedlemmer er forskellige, men i sidste ende er vi alle i samme båd og ønsker det bedste for vores naboer og borgere.

Udgangspunktet er godt til at sikre en endnu bedre velfærd. Spørgsmålet er så, om flertallet er til det i de lokale byråd.

Socialdemokraterne vil stensikkert gøre hvad de kan, for at udvikle og løfte kvaliteten.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for SocialdemokratietFlere artikler

Flygtningecenter i Solrød

Vi kan mere, også for flygtninge!!

Ny idrætshal på vej ved Solrød Idrætscenter

Der har meget længe været et berettiget ønske fra Solrød Kommunes mange idrætsforeninger om at få bygget en ny og moderne idrætshal. Kapaciteten er voldsomt presset, og idrætsorganisationerne har været inddraget i en omfattende proces, der skulle kortlægge, hvordan en ny hal skulle se ud.

Konservativ glæde over ny konstituering: Solrød forbliver borgerlig

Søndag indgik Det Konservative Folkeparti, Venstre, HavdrupListen og Liberal Alliance en ny konstitueringsaftale, der gør Emil Blücher (LA) til borgmester og Niels Hörup (V) til viceborgmester. Morten Scheelsbeck (K) bliver formand for et nyoprettet kultur-, idræt- og fritidsudvalg, og Mads Silberg (K) bliver næstformand i Familie- og Uddannelsesudvalget.

Skal vi ikke snart digitalisere folkeskolen?

Jeg er 38 år, og jeg gik i skole i Taastrup i 90´erne. Dengang fungerede den typiske undervisning på den måde, at jeg og alle andre elever sad ved hvert vores lille bord og havde nøjagtigt de samme bøger i de samme fag, og vi arbejdede på samme tid med de samme ting.

Så er det nu!

Du har nu chancen for at ændre på tingenes tilstand i Solrød Kommune.

VoresSolrød - Seniorpolitik

Den biologiske alder bestemmer, hvornår vi kan gå på pension, men ikke, hvornår den enkelte får behov for hjælp. Når det sker, skal pleje og omsorg være tilgængelig og værdig - det skylder vi vore ældre medborgere.

1 + 1 = 2 biler = Mere støj

Trafik og støj skal nedbringes i Solrød. Støj og trafik er ifølge WHO en “stille dræber". Støj angriber velvære og helbred med risiko for stress og hjertekar-sygdomme. 3000 borgere i Solrød er støjplaget. Og antallet vil stige viser målinger. VoresSolrød vil arbejde for ansvarlig forandring.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online