Narkokørsel i frakendelsestiden mv. – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

2. august 2021

Kl. 13:10 ønskede færdselspolitiet at kontrollere en bil, hvis registrerede ejer ikke havde noget kørekort.

Efter standsning af bilen kunne føreren ikke fremvise noget kørekort og identificerede sig som bilens ejer. Da han ikke havde nogen førerret, sigtede færdselspolitiet føreren for den overtrædelse af færdselsloven. Føreren var ædru, men en narkometertest indikerede, at føreren var påvirket af cannabis under kørslen. Politiet anholdt derfor føreren med henblik på udtagelse af en blodprøve på et nærliggende sygehus til undersøgelse for euforiserende stoffer. Undervejs dertil foretog den anholdte fører en telefonopringning, så han kunne blive afhentet på sygehuset efter blodprøveudtagelsen. I den forbindelse præsenterede han sig for modtageren af telefonopkaldet med et andet fornavn end det navn, han havde oplyst til politiet. En yderligere undersøgelse af den anholdtes identitet afslørede, at den anholdte reelt var en 37-årig mand fra Brøndby Strand. Han var i forvejen frakendt kørekortet, og det viste sig, at han kørte i et familiemedlems bil og havde misbrugt bilejerens identitet i et forsøg på selv at slippe for den strafferetlige forfølgning i anledning af kørslen i bilen. De bevidst forkerte oplysninger om sin identitet medførte endnu en sigtelse for overtrædelse af straffelovens bestemmelser herom, så en uskyldig kunne risikere at blive undergivet strafferetlig forfølgning. Den 37-årige blev løsladt efter blodprøveudtagelsen og vil nu høre nærmere fra politiet, når analyseresultatet af blodprøven foreligger.


Uddrag af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport fra torsdag 29/07 til fredag 30/07.


Flere artikler

For hurtig bilist fik flere sager til bunken – Karlslunde Landevej

13-09-2021
Kl. 12:44 fik en færdselspatrulje kaldt en personbil til standsning på Karlslunde Landevej i Greve. Føreren havde kørt mindst 72 km/t på landevejen, hvor højest tilladte hastighed er 50 km/t.

Aktion mod social dumping – Jersie, Solrød

09-09-2021
Onsdag formiddag var politiet på aktion ved et byggeri i Jersie, Solrød sammen med Skattestyrelsen og Arbejdstilsynet.

Den mobile politistation kommer til Solrød Idrætscenter

09-09-2021
Torsdag kommer den mobile politistation til Solrød i anledning af samarbejdet mellem politiet, Solrød Kommune og Bo Trygt om at nedbringe antallet af indbrud og øge trygheden i kommunen. Besøget er led i partnerskabsaftalen, der blev indgået i marts i år, som skal styrke samarbejdet omkring forebyggelse af indbrud i privat beboelse i Solrød.

Spirituskørsel – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde

06-09-2021
Kl. 11:55 blev en 55-årig mand fra Helsingør Kommune anholdt og sigtet. Han havde ved en rutinemæssig udåndingsprøve blæst alkometeret op til højere end tilladt promille, hvorfor han skulle have udtaget en blodprøve på sygehuset.

Alt for hurtig bilist - endda uden kørekort – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

06-09-2021
En betjent fra færdselsafdelingen kørte på Køge Bugt Motorvejen og foretog hastighedskontrol i 110 km/t zonen. En bilist blev målt til at køre alt for stærkt og havde desuden ikke gyldigt kørekort.

Vidner søges til mistænkelig brand – Tingryds Alle, Uglegårdsskolen, Solrød Strand

02-09-2021
Kl. 03:11 kørte politi og brandvæsen til brand i et klasselokale på Uglegårdssskolen i Solrød Strand.

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen, Solrød

02-09-2021
En 27-årig mand blev kl. 09:10 anholdt og sigtet for at køre bil, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer.

Den mobile politistation kommer til Solrød Kommune

26-08-2021
Den mobile politistation fra Midt- og Vestsjællands Politi kommer tre gange inden for de næste uger til Solrød kommune i anledning af samarbejdet mellem politiet, Solrød Kommune og Bo Trygt om at nedbringe antallet af indbrud og øge trygheden i kommunen.

Motorcykel kørte op bag i bil – Roskildevej, Solrød Strand

26-08-2021
Kl. 13:53 skete et sammenstød imellem en motorcykel og en personbil, da bilen bremsede op for at svinge til højre på Roskildevej lige før krydset ved Solrød Landsby.

Politiet om skolestartstrafikken: Vi mangler lige at få de sidste med

23-08-2021
Midt- og Vestsjællands Politi har de seneste to uger haft fokus på skoleveje og trafikken omkring politikredsens grundskoler, og det har igen givet anledning til bøder og panderynker.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online