Er du vores nye trænerkollega til vores kommende sæson?

2. august 2021

Solrød Svømmeklubs almen afdeling søger træner som er fyldt 18 år til den kommende sæson, så er du en frisk dreng/pige/mand/kvinde, som har svømmeerfaring (krav at man kan de forskellige stilarter og har erfaring i at svømme) og virkelig godt kan lide at hjælpe og undervise børn, så er du måske lige den vi står og mangler til sæsonstart.

Vi søger både kollega til vores baby svømmehold samt til vores børne-/voksne hold

Arbejdet består i at lære vores svømmer at færdes i og omkring vandet, og delen i de 4 stilarter. Aldersgruppen er ned fra 0 års alderen og op til de voksne, alt efter hvilken svømmeerfaring og alder den enkelte svømmer har. Det er derfor vigtigt for os, at du sætter en ære i at træne og vejlede vores små guldklumps svømmere, ligesom det er vigtigt for os at du har fokus på dit arbejde når du er på arbejde, da denne sportsgren kan blive farlig hvis man ikke er opmærksom.

Vi bidrager gerne med kurser, hvis du ikke allerede har dette.


Du er selv delvis med i planlægningen af hvor meget, hvilke dage og hvilke hold du skal hjælpe på, i de dage vi har undervisning. Vi underviser tirsdag i fra 15.45-22.15, torsdage fra 15.45-22.00 (pause mellem 18.45-19.00), fredag fra 15.45-19.45 og søndag fra 14.45-20.30. Vagtplanen skal selvfølgelig gå op med de andre trænere, og når planen først er lagt, gælder det for hele sæsonen. Et must er at man hjælper hinanden ved sygdom eller andet fravær.

Det er dog vigtigt at du selv dækker så mange af egne vagter som muligt, da vores svømmere som regel knytter sig meget til vores træner/hjælper og de ser op til jer.

Det er vigtigt for os, at du selv sender en ansøgning til os hurtigst muligt, da vi i øjeblikket er så småt i gang med planlægningen af den kommende sæson. I ansøgningen skrives der lidt om hvem du er, hvor gammel du er, hvilke svømmererfaringer du har, og lidt om hvad du ellers laver og har af interesser samt hvorfor netop du gerne vil have en stilling hos os. Ansøgningen behøver ikke at være stillet korrekt op med flotte fotos, men er mere vigtig at det er dine egne ord og beskrivelser der skrives.

Send os din motiverede ansøgning snarest muligt. Ansøgningen fremsendes til solklub@solklub.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kilde: Solrød Svømmeklub


Flere artikler

Pilates om lørdagen?

16-09-2021
Skal du være med på Solrød Gymnastikforenings pilates hold om lørdagen? Vi har fokus på bløde bevægelser og fascia, øvelserne bliver tilpasset så alle har mulighed for at være deltagende i 1 1/2 time.

Turbo Junior 2007-2009

16-09-2021
Kan du godt lide at springe, så kom og prøv Solrød Gymnastikforenings hold Turbo Junior 2007-2009. Vi øver spring både på airtracken og i trampolinen.

Maria Tommerup og Jonathan Melgard U17 europamestre

13-09-2021
Efter en overbevisende indsats, satte Maria og Jonathan sig på tronen ved de europæiske mesterskaber i Slovenien.

Knebent nederlag til Gentofte i Badmintonligaen

13-09-2021
Efter en svær start hvor SSB kom bagud med 0-4, var det tæt på et fuldkommen comeback.

Solrød svømmeren Malte Hjalholt tager guldet til Danmarksmesterskaberne i 10 km åbent vand for juniorer.

09-09-2021
Malte Hjalholt kunne efter 10 KM svømning lade sig kåre som Danmarks hurtigste juniorsvømmer

+50 holdet rykker op igen!

09-09-2021
Efter sidste års oprykning fra 4. til 3. division har holdet minsandten vundet sin række igen, og er fra næste sæson at finde i 2. division.

Ligabadminton tirsdag - SSB mod Gentofte

06-09-2021
Tirsdag aften spiller ligaholdet i Solrød Idrætscenter kl. 19.00 mod Gentofte. Klubben håber at mange vil møde op i SIC og støtte holdet til forhåbentlig en sejr.

Begynderturnering i Solrød Tennis Klub

06-09-2021
I går, søndag den 5/9 var 12 deltagere fra sommerens Voksenintroduktionshold samlet til en turnering. Det var en helt igennem sjov, dejlig og hyggelig dag. Alle mødte op med kampgejst og opsat på at lære meget mere om tennis.

Dobbelt senior kamp på søndag

02-09-2021
Kom op på banerne og bak drengene op. Der er dobbelt senior kamp søndag den 5. september i Havdrup.

Mestermaskotten Nanok fra Brøndby var på besøg i Solrød

02-09-2021
Mange var mødt op for at møde den populære Maskot Nanok på kunstbanerne i Solrød d. 1. september.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online