Invester i en anerkendt kryptovaluta

22. juli 2021

For mange har det virket useriøst at investere i kryptovaluta fordi det har været noget der har været svært at forholde sig til og som man ikke kunne bruge i “den virkelige verden"

For mange har det virket useriøst at investere i kryptovaluta fordi det har været noget der har været svært at forholde sig til og som man ikke kunne bruge i “den virkelige verden”.
XRP som kryptovalutaen bag Ripple hedder, er ikke en kryptovaluta på lige fod med f.eks. Bitcoin og Ether.

Hvor Bitcoin og Ether har en agenda om at være en selvstændig valuta, så er ripple nærmere et decentralt finansielt system der lader virksomheder overføre hurtigere og nemmere internationalt ved hjælp af kryptovalutaen XRP, så hvis du er tilhænger af kryptovaluta, men samtidig er tilhænger af centralisering og markedsregulering så bør du kigge mod XRPHvordan kommer jeg igang?
Hvis du ikke allerede er bekendt med at investere, men gerne vil i gang, så er der selvfølgelig mange ting og begreber der kan være gode at læse op på, men du kan faktisk relativt hurtigt komme i gang med at investere i XRP.

Opret en investeringsprofil på en af de kendte investeringsplatforme som f.eks.
  • Markets
  • eToro
  • Binance
Det, du skal holde øje med, når du vælger din investeringsplatform, er bl.a. transaktionsomkostningerne. Hvis du handler for store beløb, så er det måske ikke så afgørende, men er du typen der heller vil lave flere små handler, så løber omkostningerne hurtigt op, og det kan være svært at få en egentlig gevinst

Flere betalingsmetoder
Når du vil handle XRP er der flere betalingsmetoder. Køb XRP med betalingskort, paypal eller bankoverførsel.

Det er dog ikke alle handelsplatforme der tilbyder alle betalingsmetoder, så det er også noget du skal kigge efter inden du vælger, såfremt du har en foretrukken betalingsmetode.

At betale med betalingskort har den fordel at det er nemt og hurtigt, og pengene går som regel ind på din investeringskonto med det samme.

Der er mange der foretrækker at bruge Paypal, da det faktisk er endnu nemmere end med kreditkort, når først Paypal kontoen altså er sat op.

Dertil kommer der en relativt høj sikkerhed med Paypal og personlige indstillinger som f.eks. beløbsgrænse osv.

Kun meget få vælger en bankoverførsel da det af og til kan tage flere dage inden pengene reelt set er på kontoen så man kan gennemføre handlen.

Er XRP en god investering
Det er altid svært at spå om fremtiden, og kryptovaluta har en tendens til at stige og falde voldsomt og pludseligt.

Som tidligere nævnt er XRP langt fra det samme som andre kryptovalutaer, så det afhænger lidt af hvilken fremtid du tror på.

Tror du vi går mod en tid hvor hurtige decentraliserede betalingsgateways og en databaseret valuta bliver mere efterspurgt, eller kommer der noget der er bedre.
 


Flere artikler

Guide: Her er den nye iPhone 13

14-09-2021
Er du en af dem, der i længere tid utålmodigt har ventet på, at Apple ville lancere deres nyeste iPhone 13, er ventetiden nu ovre.

Afslut et godt samarbejde med en fratrædelsesaftale

13-09-2021
En fratrædelsesaftale giver mulighed for at afslutte et godt samarbejde på en mere værdig måde

Sjov på hjul for alle aldersgrupper

08-09-2021
Uanset om du har en drøm om at lære at skate, eller du har været i sporten i mange år, så er det altid rart at have udstyr, der er helt up to date

Du kan nemt få hjælp til bogføring uanset mængden af arbejde

02-09-2021
Uanset behovet i din virksomhed kan du nemt finde en ny medarbejde til regnskab, som er klar til at træde til med kort varsel

Fire fordele ved at lease brugt bil til hverdagen

26-08-2021
Når du leaser en bil, så får du en smart og nem løsning i hverdagen, som gør, at du har mindst mulige problemer

Gør det legende let at holde udstyret rent

18-08-2021
Mange tablets er ikke glade for at blive gjort rent i tide og utide og risikerer at tage skade af de skrappe rengøringsmidler

Øg din kulturelle intelligens gennem workshops

17-08-2021
Ved Living Institute udbydes der en række forskellige kurser og webinarer, der har til hensigt at styrke den kulturelle intelligens blandt medarbejderne i en virksomhed

Sådan får du flere kunder til at vælge din virksomhed

17-08-2021
Flere kunder er lig med øget salg, hvilket betyder større succes for din virksomhed

Gør virtuelle events professionelle

17-08-2021
Der er ingen grænser for, hvilken type indhold, der kan vises med et remotestudie


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online