Nye tider

19. juli 2021

Corona har af åbenlyse grunde taget opmærksomheden for de fleste begivenheder i det seneste år. Her mod begyndelsen til at vi alle har modtaget en fuldstændig vaccine, er der nye tider på vej.

Inden sommerferien har der allerede været situationer og historier fremme som kunne minde om gamle dage i den politiske nyhedsstrøm - og så alligevel ikke, for det har hurtigt faldet tilbage på Corona.

Efter sommerferien bliver det forhåbentligt endnu mere normalt i Danmark. De fleste offentlige medarbejdere er tilbage på arbejdspladserne, og skoler og daginstitutioner fungerer som i gamle dage.

Af større politiske sager vi kommer til at høre om, er forhandlinger om arbejdsudbud, ydelser og integration ligesom drøftelser om, hvordan der kan skaffes flere billige boliger. Den offentlige sektor skal have en tur i en ”nærhedsreform”, så der slippes for unødigt bøvl og administration. Dernæst skal der landes en grøn landbrugsaftale. En sundhedsaftale er også på vej og så selvfølgelig finansloven for 2022.

I slutningen af året er der valg i kommunerne, som naturligt handler om det nære i hverdagen;
daginstitutioner, skoler og ældrepleje og så selvfølgelig lokale højaktuelle emner.

Der er masser af spændende sager på vej. Fortsat god sommer.

John Wennerwald
Regions- og byrådsmedlem for SocialdemokratietFlere artikler

Flygtningecenter i Solrød

03-03-2022
Vi kan mere, også for flygtninge!!

Ny idrætshal på vej ved Solrød Idrætscenter

03-03-2022
Der har meget længe været et berettiget ønske fra Solrød Kommunes mange idrætsforeninger om at få bygget en ny og moderne idrætshal. Kapaciteten er voldsomt presset, og idrætsorganisationerne har været inddraget i en omfattende proces, der skulle kortlægge, hvordan en ny hal skulle se ud.

Konservativ glæde over ny konstituering: Solrød forbliver borgerlig

22-11-2021
Søndag indgik Det Konservative Folkeparti, Venstre, HavdrupListen og Liberal Alliance en ny konstitueringsaftale, der gør Emil Blücher (LA) til borgmester og Niels Hörup (V) til viceborgmester. Morten Scheelsbeck (K) bliver formand for et nyoprettet kultur-, idræt- og fritidsudvalg, og Mads Silberg (K) bliver næstformand i Familie- og Uddannelsesudvalget.

Skal vi ikke snart digitalisere folkeskolen?

15-11-2021
Jeg er 38 år, og jeg gik i skole i Taastrup i 90´erne. Dengang fungerede den typiske undervisning på den måde, at jeg og alle andre elever sad ved hvert vores lille bord og havde nøjagtigt de samme bøger i de samme fag, og vi arbejdede på samme tid med de samme ting.

Så er det nu!

15-11-2021
Du har nu chancen for at ændre på tingenes tilstand i Solrød Kommune.

VoresSolrød - Seniorpolitik

11-11-2021
Den biologiske alder bestemmer, hvornår vi kan gå på pension, men ikke, hvornår den enkelte får behov for hjælp. Når det sker, skal pleje og omsorg være tilgængelig og værdig - det skylder vi vore ældre medborgere.

1 + 1 = 2 biler = Mere støj

11-11-2021
Trafik og støj skal nedbringes i Solrød. Støj og trafik er ifølge WHO en “stille dræber". Støj angriber velvære og helbred med risiko for stress og hjertekar-sygdomme. 3000 borgere i Solrød er støjplaget. Og antallet vil stige viser målinger. VoresSolrød vil arbejde for ansvarlig forandring.


ANNONCERING solrodnyt.dk · Nyhedsbrevsolrodnyt.dk

Annoncering på solrodnyt.dk
Flere placeringsmuligheder
Fra 75 kr./uge

Book online


Nyhedsbrev

Flere end 6.100 modtagere pr. udgivelse
Mandag og/eller fredag
Fra 300 kr./uge

Book online